به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعيل پور، رئيس واحد گندله سازي با اعلام اين خبر افزود: رکورد قبلي اين واحد در ارديبهشت سال 94 و به ميزان690 هزار و 520 تن بدست آمده بود.
وي افزود: با مشارکت مؤثر پرسنل توليد و تعميرات واحد گندله سازي، آموزش مؤثر پرسنل جديد و مديريت مناسب منابع و تأمين و ارسال به موقع مواد اوليه و قطعات و با حمايت واحدهاي خدمات فني و پشتيباني اين موفقيت بزرگ حاصل شد.
بنابر اين گزارش، جيلان، رييس توليد واحد گندله سازي نيز افزود: کارکنان اين واحد با بکارگيري دانش فني ايجاد شده و با افزايش بهره وري با مراقبت از خطوط توليد در جهت کاهش توقفات اضطراري و به حداقل رساندن زمانهاي آماده سازي در رسيدن به اين رکورد تأثير بسزايي داشتند که در اين خصوص از تلاش شبانه روزي کارکنان توليد در مراقبت از تجهيزات و پيگيري به موقع فعاليتهاي مربوط به توليد تشکر و قدرداني مي گردد.
عابديني سرپرست تعميرات مکانيک واحد گندله سازي نيز در ادامه ضمن تشکر از تلاش پرسنل تعميرات واحد و تعميرات مرکزي ناحيه آهن سازي افزود: کسب اين رکورد با انجام به موقع و با کيفيت تعميرات برنامه ريزي روزانه و دوره اي که نقش بسزايي در آمادهبکاري تجهيزات و کاهش توقفات اضطراري داشت، کسب شد.
خدابنده سرپرست تعميرات برق و ابزاردقيق واحد گندله سازي نيز در اين خصوص افزود: با عنايت به لطف خداوند متعال و با تلاش خستگي ناپذير همكاران شاغل در بخش تعميرات برق و ابزاردقيق موفق به مشارکت مؤثر در كسب افتخاري ديگر در ركورد توليد واحد گندله سازي شديم.
46
نظر شما