۰ نفر
۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۶

حماس در بیانیه‌ای مصر را مقصر این انفجارها دانست

رابطه میان مصر و حماس این روزها تنها و تنها تنش را تجربه می‌کند . درست در روزی که حسنی مبارک تلفنی با نخست وزیری رژیم اسرائیل صحبت می‌کند و او را برای دوشنبه هفته آتی به شرم الشیخ دعوت می‌کند ، نیروهای امنیتی مصر تونلی زیرزمینی در مرز مصر با غزه را منفجر می‌کنند. در جریان این حادثه 14 فلسطینی کشته و زخمی می‌شوند . حماس بلافاصله پس از این انفجار مسئولیت آن را به گردن اسرائیل می‌اندازد .

به گزارش آسوشییتدپرس ، نیروهای امنیتی یک تونل زیرزمینی واقع در نزدیکی منطقه صلاح الدین در مرزهای مصر با نوار غزه را منفجر کردند که این انفجار منجر به شهادت چهار فلسطینی و زخمی شدن 10 تن دیگر شد. این تونل زیر زمینی در نزدیکی شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه قرار گرفته است. تمامی شهدا و زخمیان فلسطینی را از این تونل زیر زمینی خارج کردیم و آنها را به بیمارستان ابویوسف نجار واقع در شهر رفح انتقال دادیم. وزارت کشور دولت حماس نیز در واکنش به این اقدام نیروهای امنیتی مصر اعلام کرد: حکومت مصر مسئول به شهادت رساندن چهار فلسطینی و زخمی شدن 10 تن دیگر است.

وزارت کشور دولت حماس با صدور بیانیه‌ای در این خصوص نوشت: نیروهای امنیتی مصر با استفاده از گازهای سمی و پخش این گازها در تونل‌های زیرزمینی محدوده نوار غزه و مصر و انفجار یکی از این کانال‌ها مستقیما مسئول به شهادت رسیدن چهار فلسطینی و زخمی شدن 10 تن دیگر است. این در حالی است که مقامات مسئول امنیتی مصر از ویران ساختن چهار تونل زیر زمینی در شمال رفح خبر دادند. این مقامات مسئول مصری به تعداد قربانیان مصری یا فلسطینی ساکن در اطراف این تونل‌های زیر زمینی اشاره‌ای نکردند.

 

کد خبر 58507

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    0 0
    در نظر انسانهای آزاده مصر و تعدادی از کشورهای تحت نفوذ امریکا با اسرائیل هیچگونه تفاوتی ندارد و ارتباط با اینگونه کشور ها مایه سر افکندگی میباشد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین