ایسنا نوشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن بیان اینکه ۶۰ درصد جرائم کشور مستقیم و غیرمستقیم با مصرف مواد مخدر مرتبط است؛ به پذیرش روزانه ۷۰ نفر در مراکز بازپروری اشاره کرد و گفت: متاسفانه در شیوع‌شناسی و تغییر الگوی مصرف نتوانستیم رابطه خطی برقرار کنیم.

علی ربیعی در نشست هم‌اندیشی آسیب‌های روانی ـ اجتماعی و اعتیاد، ضمن تاکید برآنکه بیشترین توجه و تمرکز کنونی در برنامه‌های مبارزه و کاهش اعتیاد در وجه انتظامی است، بر علت‌شناسی نوین در گفتمان عمومی تاکید کرد و گفت: متاسفانه در مدیریت پروژه‌های اجتماعی و به عبارتی مدیریت حل مسائل فرآیندی اجتماعی ضعیف عمل کردیم.

وی در ادامه نسبت به بی‌تفاوتی عمومی به پدیده اعتیاد هشدار داد و افزود: این عادی‌انگاری از بروز حساسیت اجتماعی در خصوص اعتیاد کاسته است و متاسفانه در مدیریت پروژه‌های اجتماعی و به عبارتی مدیریت پروژه اجتماعی را بلد نیستیم و در واقع در مدیریت حل مسائل فرآیندی اجتماعی ضعیف عمل کردیم.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی همچنین ضمن طرح این سوال که چرا مسائل کنترل نمی شوند و هرروز گسترده تر می‌شوند؟ ادامه داد: در حال حاضر الگوی مصرف از سنتی تبدیل به صنعتی شده است و در مطالعات فردی خود نیز شاهد آن بودم که مشروب به عنوان متغیر واسط یا تشدید کننده در اعتیاد افراد دخیل است.

وی همچنین به جلسه اخیر خود با رهبری در خصوص حضور ١١ میلیون حاشیه نشین در کشور اشاره کرد و گفت: معتقدم رابطه معناداری میان حاشیه نشینی و آسیب اجتماعی وجود ندارد، زیرا حاشیه‌نشینی همیشه آسیب را به همراه ندارد. من خود در حاشیه شهر متولد و بزرگ شدم و حال امروز وزیر شده‌ام پس آیا من آسیب هستم؟.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پایان طرح سوال کرد و گفت: چرا در مهار اعتیاد موفق نمی‌شویم؟ چرا اعتیاد هرروز در حال گسترش است؟

47237

کد خبر 587100

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    1 0
    مخالفم. حاشیه نشینی در مناطق با تراکم بالا میزان اسیب های اجتماعی را در منطقه پرتراکم بالا می برد. البته این در کشورهای دیگر آزموده شده.
  • بی نام A1 ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
    0 0
    الان عمده افرادی که مهاجرت و حاشیه نشین میشوند ناشی از خشکالی و عدم رسیدگی به انها است و ارتباطی هم ندارد که حاشیه نشین در تهران شوندیا وسط شهر نشین باشد و عمده افراد کم بضاعت اتفاقا داری شاخصهای بالایی از معرفت و انسانیت و اعتقادات دینی اند و حتی خمس و زکات هم با ان وضعیت میدهند تا شاید خدا کمک کند و نماز میخوانند که افراد وسط نشین اصلن اعتقادی ندارند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین