۰ نفر
۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰

مهر نوشت: بخشدار چنارود چادگان گفت: با خشک شدن چهار قنات روستای اورگان در این شهرستان ۳۰ هکتار باغ در حال خشک شدن است.

کوروش موگویی به خشک شدن چهار قنات روستای اورگان به نام های قنات کاریز، قنات اردوبازار، قنات مازه ها و قنات کربلایی علی شاه، اشاره و اظهار داشت: قنات مازه ها با این که لایروبی شد اما به دلیل حفر چاه های کشاورزی در بالادست با مجوز های غیر اصولی سازمان آب منطقه ای، خشک شد و ۳۰ هکتار باغ به خاطر از بین رفتن این قنات در حال خشک شدن است.

وی افزود: قنات مازه ها که مهمترین قنات روستا و فاصله آن با رودخانه زاینده رود یک کیلومتر بود ۴۰ لیتر در ثانیه آب داشت که هم اکنون هیچ آبی ندارد.

بخشدار بخش چنارود چادگان هم چنین به خشک شدن قنات کاریز هم اشاره کرد و گفت: این قنات هم به دلیل لایروبی نکردن توسط سازمان جهاد کشاورزی خشک شد.

وی افزود: قنات اردو بازار و کربلایی علی شاه هم به دلیل خشک سالی های متوالی و کم آبی خشک شده است.

موگویی اضافه کرد: از ۱۳۰ قنات موجود در شهرستان چادگان ۶۰ قنات خشک شده و در حال حاضر فقط ۷۰ قنات فعال است.

 

۴۸

کد خبر 588139

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار