ایسنا نوشت: نایب رییس اتحادیه آرایشگران زنان تهران با اعلام ممنوعیت انجام هرگونه خدمات تحت آرایش محرم در کلیه سالن‌های آرایشی از تعطیلی آرایشگاه‌های زنانه در ایام تاسوعا و عاشورا خبر داد.

عابدی، با اشاره به این‌که آرایشگران زنان از انجام هرگونه خدمات به عنوان آرایش محرم در کلیه سالن‌های آرایشی منع شدند، گفت: انجام اموری نظیر آرایش محرم مغایر با عرف و شئونات اسلامی و ملی است و انجام این امور در کلیه سالن‌های آرایشی استان تهران ممنوع و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی همچنین از تعطیلی کلیه سالن های آرایشی در استان تهران، ری و شمیرانات به طور همزمان در روزهای تاسوعا و عاشورا خبر داد و بیان کرد: کلیه واحدهای آرایشی در استان تهران، ری و شمیرانات به‌طور همزمان در روزهای عاشورا و تاسوعا تعطیل است و بازرسان در این دو روز در اتحادیه مستقر و آماده دریافت گزارشات از هموطنان عزیز هستند.

نایب رییس اتحادیه آرایشگران زنان تهران افزود: در صورت مشاهده گزارش با واحدهای معرفی شده برخورد خواهد شد.

 

 

۴۲۴۲

کد خبر 588397

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین