به گزارش خبرگذاری خبرآنلاین از اردبیل؛ محمدی در مراسم بهره برداری از ناوگان جدید کشت،صنعت و دامپروری مغان به خبرنگار خبرآنلاین گفت: ناوگان شرکت کشت، صنعت و دام پروری مغان با گذشت زمان فرسوده شده و ضریب مکانیزاسیوم به 22 درصد رسیده است که ما باید بزرگترین تراکتور ها و کومبایین ها و بزرگترین کومبینات هارا به کار بگیریم که با لطف خدا امروز قدم اول برای این برنامه برداشته شد و ادامه آن را نیز شاهد خواهیم بود.
رئیس کشت و صنعت و دام پروری مغان اظهار داشت: امروز ضریب مکانیزاسیون کشت و صنعت و دام پروری مغان به عدد یک رسیده که باید این ضریب را به دو و نیم و سه برسانیم و در آن صورت می توانیم بگوییم یک شرکت تکنولوژیک محسوب می شویم و باید از ادوات و دستگاه هایی استفاده کنیم که در دنیا درجه یک محسوب شود.
محمدی ادامه داد: معنی اقتصاد مقاومتی در شرکت کشت صنعت و دام پروری مغان این است که شرکت از دستگاه های اعلا برای زمین های بزرگ بهره مند شود چرا که دستگاه های کوچک چنانچه انتظار است مورد نیاز قرار نخواهد گرفت.
رئیس شرکت کشت و صنعت و دام پروری مغان در باره کاشت محصولات گفت: گندم و سایر محوصلاتمان در طول ده و پانزده روز باید کاشته شود و اگر با این برنامه پیش برویم محصولات خوبی را برداشت خواهیم کرد.
وی همچنین ادامه داد: بهره برداری از ناوگان جدید شرکت اولین قدم بود که شروع کردیم و این تسهیلات مکانیزاسیوم که از طریق بانک کشاورزی در اختیارمان قرار گرفته است؛ بخشی از هزینه ها را از انجا و بخش دیگر هزینه را از در امد منابع داخل شرکت تامین کرده ایم.
محمدی با اشاره به اینکه باید در کاشت، داشت و برداشت بخش زراعت مشکلات را حل کرده و به بالا تریبن راندمان با بهترین کیفیت دست بیابیم گفت: باید در استفاده از کود های زاید در زارعت پرهیز شود و نمایشگاهایمان را در این خصوص تجهیز و تولید بذر در اولویت تولید برنامه های ما قرا گیرد و محصولات با کیفیت و مناسب برای دام پروری تولید کنیم چرا که دام پروری ما به عنوان بانک مرکزی ما به حساب می آید و یکی از اهداف اصلی آن است که گله هایمان را به 20 هزار راس برسانیم تا در آمد حاصل افزایش یابد.
رئیس شرکت کشت و صنعت از توافق این شرکت با سرمایه گذاران خارجی خبر داد و گفت:با چند سرمایه گذار خارجی از کشور های آلمان، ایتالیا، ترکیه و ایرلند وارد مذاکره شده ایم تا در بخش های مختلف شرکت سرمایه گذاری هایی را انجام دهند.
محمدی در اخر با اشاره به اینکه در بخش دامپروری خوش طعم ترین گوشت و شیر را تولید میکنیم گفت: هدفمان آن است که این محصولات تولیدی را به دست مردم برسانیم که خوشبختانه امسال در اولین قدیم همکاری با آموزش پرورش استان های آذربایجان شرقی،اردبیل، واذربایجان غربی را آغاز کردیم و شیر مدارس این استان هارا تامین خواهیم کرد.
۴۶
نظر شما