سرمربی تیم ملی کشورمان گفت تیمش مقابل یکی از بهترین تیم‌های آسیا به برتری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کی‌روش در کنفرانس خبری گفت: همان‌طور که همه امشب شاهد بودید مقابل یکی از بهترین تیم‌های آسیا توانستیم موفق ظاهر شویم. پیروزی‌مان به خاطر کیفیت دو چندان ما بود. در عین حال امشب توانستیم سه امتیاز دیگر را به‌دست بیاوریم. بسیار بابت این برد خوشحالیم. این برد، چهارمین فینالی بود که داشتیم. قطعاً این برد و باخت‌ها در گروه ما تکرار خواهد شد. ما در این گروه همچنان باید با تمرکز بالا به کارمان ادامه دهیم.

سرمربی تیم ملی گفت: در آخر می‌خواهم به تمامی بازیکنان که در زمین بودند، تبریک بگویم، هم بازیکنان خودمان و هم بازیکنان کره جنوبی. امشب شاهد یکی از بهترین بازی‌ها بودیم. بازی در سطح جام جهانی بود که از نظر انبساطی، سطح بالایی داشت.

او در ادامه گفت: همچنین از هواداران تشکر می‌کنم که در شبی عزیز و محترم به کمک ما آمدند. باید به هواداران به خاطر این روزهای محترم تسلیت بگویم و از آنها بار دیگر تشکر می‌کنم. امیدوارم تماشاگران ایرانی تسلیت مرا بپذیرند.

کی‌روش در پاسخ به این سؤال که شما در ابتدای کار، ایران را شانس اول صعود به جام جهانی نمی‌دانستید، حالا در این مورد چه فکری می‌کنید، گفت: چون رقابت‌ها همچنان ادامه دارد، ‌خیلی زود است که در حال حاضر نظری در این خصوص بدهیم. هنوز شش بازی و 18 امتیاز دیگر در این گروه باقی‌مانده و نمی‌خواهم از حالا حرفی بزنم یا نظری بدهم و معتقدم اتفاقات زیادی در آینده رخ می‌دهد.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد اینکه قبل از شروع بازی توهین‌هایی نسبت به بازیکنان ایران وجود داشت و حتی در بازی با ازبکستان نیز چنین مسئله‌ای وجود داشت و شش امتیازی که از این دو بازی کسب شد، مشت محکمی به این حاشیه‌سازی‌ها بوده یا نه، گفت: بله، ما امشب ثابت کردیم آنچه اهمیت دارد، اتفاقات درون زمین است و فقط نتایج است که می‌تواند تعیین‌کننده باشد. ما دو برد بسیار خوب مقابل ازبکستان و کره جنوبی به دست آوردیم و این بخشی از راهی بود که باید برویم.

کی‌روش ادامه داد: البته هنوز شش بازی سخت دیگر در این راه باقی مانده و باید کارمان را ادامه دهیم. مهم‌ترین اتفاق این است که اکنون آماده‌سازی را رها می‌کنیم. اگر ریلکس باشیم به نتیجه نمی‌رسیم. نه تنها نباید آماده‌سازی را متوقف کنیم، بلکه باید پیشرفت کرده و به شرایط بهتری برسیم. چون این تیم و بازیکنانش استحقاق کسب بهترین نتایج را دارند.

خبرنگار چینی از کی‌روش پرسید در بازی با ازبکستان از بازیکنان جوان ایران یعنی جهانبخش، آزمون و دژاگه استفاده نکردید و در بازی با کره جنوبی از آنها استفاده کردید. این روند در آینده ادامه می‌یابد، که گفت: بله از این سه بازیکن استفاده نکردیم به این دلیل که متأسفانه سفرهای طولانی و مصدومیت‌هایی را در باشگاه‌های‌شان داشتند. در بازی قبلی به آنها استراحت دادیم و برای این بازی همگی بازیکنان شرایط بازی را داشتند.

کی روش گفت: ما چند گروه بازیکن خوب داریم که از همه آنها می‌توانیم در بازی‌های مختلف استفاده کنیم، چون به لحاظ فنی آماده هستند. در این دیدار نیز احساس کردیم آن سه بازیکن که در ازبکستان نیمکت‌نشین بودند، به میدان بروند و دیدید که پاهای این بازیکنان طراوت لازم را داشت و توانستند بهترین عملکرد را داشته باشند

 


256 41

 

 

کد خبر 589275

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۰
    247 7
    مربی بزرگ و قاطع مدیر با دانش و انعطاف پذیر ای کاش در مورد پیشرفت کلی فوتبالمون بتونیم ازش استفاده کنیم و این فرصت رو از دست ندیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین