میزان نوشت: رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در رابطه با آخرین وضعیت پرونده فوت 2 عضو خانواده پزشک تبریزی، گفت: هنوز علت مرگ آن‌ها مشخص نیست و پرونده در دست بررسی است.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری در ارتباط با انتشار خبری مبنی بر مسمومیت خانواده پزشک تبریزی اظهار کرد: این پزشک مدعی شده که فردی چند غذای نذری در اختیار آن‌ها قرار داده و اعضای خانواده‎اش با مصرف این غذا مسمومیت پیدا کرده و راهی بیمارستان شده‌اند.

وی ادامه داد: متاسفانه همسر و مادربزرگ این پزشک فوت شده‌اند؛ اما هنوز علت مرگ آن‌ها مشخص نیست و پرونده در دست بررسی است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در پایان با بیان اینکه صحت و سقم این ادعا هنوز به اثبات نرسیده است، گفت: با توجه به اینکه پرونده در مرحله تحقیقات است هرگونه اظهارنظر در این رابطه عاری از واقعیت است.

۴۷۴۷

کد خبر 589349

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • motafa A1 ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۱
    7 0
    اینکه پروژه سیاسی باشه همچی هم بعید نیست