خبرنگار این شبکه در اربیل عراق در این باره توضیح داد: این حمله که نیروهای ویژه فرانسوی قربانی آن شدند، در نوع خود کاملاً بی سابقه است. این نیروها هدف حمله پهپاد قرار گرفتند؛ نه یک پهپاد نظامی بلکه غیرنظامی که شما می توانید در بازار خریداری کنید. البته این پهپاد را عناصر داعش دستکاری و به آن مواد منفجره وصل کرده بودند.
وقتی نیروهای ویژه فرانسوی، این پهپاد را رهگیری کردند، پهپاد منفجر و موجب کشته شدن دو پیشمرگه و زخمی شدن شدید دو نیروی ویژه فرانسوی شد.
وی افزود: این شکلِ عملیاتی کاملاً جدید است و نظامیان کُرد و عراقی همین چند هفته قبل متوجه آن شدند. بزرگی این پهپادها حداکثر یک تا دو متر است. اما وجودشان موردی را ثابت می کند: اینکه نیروهای جهادی سازمان یافته اند و برای مقاومت در زمان آغاز نبرد موصل از هیچ کاری دریغ نخواهند کرد.
5252
نظر شما