حمله موشکی آمریکا به مناطق تحت کنترل نیروهای انقلاب مردمی یمن

ارتش آمریکا بامداد پنجشنبه با موشک کروز به سه سایت راداری در مناطق تحت کنترل نیروهای انقلاب مردمی یمن حمله کرد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرگزاری رویترز از واشنگتن نوشت: مقامات آمریکا گفتند که این حمله به تلافی پرتاب موشک به سمت یک ناوشکن امریکایی در نزدیکی سواحل یمن از داخل خاک این کشور صورت گرفته است.

بگفته این مقامات، حمله امریکا به یمن که نخستین اقدام مستقیم علیه اهداف انقلاب مردمی در جریان جنگ یمن محسوب می شود با مجوز باراک اوباما صورت گرفته است.

این مقامات ادعا کردند، پنتاگون ظاهرا بر دفاعی بودن ماهیت این حمله تاکید دارد و رادارهایی را هدف قرار داده که امکان پرتاب حداقل سه موشک را از داخل خاک یمن از روز یکشنبه فراهم کرده است.

پیتر کوک گفت:' این حملات محدود برای دفاع از خود و حفظ و حراست پرسنل ، کشتی ها و آزادی کشتیرانی ما صورت گرفته است. '
مقامات امریکا به شرط عدم افشای هویت خود گفتند، ناوشکن امریکایی یواس اس نیتزه موشک های کروز تاماهاوک را به سمت این رادارها شلیک کرده است.

5252

کد خبر 589607

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین