به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج ، سعید فیروزگاه با بیان این مطلب اظهار داشت: تقاطع مهرویلا برغم کلان و هزینه بر بودن مطابق با سیاست های «اقتصاد مقاومتی» است، با توجه به فضاها و گالری تجاری تعبیه شده در این پروژه و منابع مالی آزاد شده از محل بهره برداری از آن، عملاً بخش قابل توجهی از هزینه های پروژه تامین و این مهم به کاهش هزینه های تمام شده طرح کمک شایانی خواهد کرد.
به گفته فیروزگاه به علت عدم انجام به موقع تملکات واقع در مسیر این پروژه و معارضاتی که در اجرای این پروژه وجود داشت، پیشرفت فیزیکی این پروژه کند بود که در دوره چهارم با تدبیر و درایت مدیریت شهری با انجام تملکات اجرای این پروژه آغاز و پیشرفت خوبی به همراه داشته است.
عضو شورای اسلامی شهر کرج اجرای پروژههای کلان را عامل توسعه شهری و خروج از بنبستها دانست و افزود: این اقدامات با اهداف پایبندی به اصول صداقت، صراحت و عدالت به ثمر مینشیند.
رئیس سابق کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه سال گذشته رقم 450 میلیارد اعتبار به این طرح اختصاص یافت، خاطرنشان کرد: در سال 95 نیز مبلغ 500 میلیارد ریال از منابع عمرانی به پروژه تخصیص یافته و امید است این طرح در مدت زمان کمتری مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: طول کل زیرگذر حدود یک هزار و 800 متر، سطح کل عرشه ها بالغ بر پنج هزار و 500 مترمربع، طول تونل مترو 600 متر، طول ساختمان ایستگاه مترو 180 متر طول، سطح ساختمان تجاری 12 هزار مترمربع و حجم کل خاکبرداری نیز بالغ بر 600 هزار مترمکعب است.
به گفته فیروزگاه، 10 هزار متر مربع پروژه تجاری نیز روی تونل این پروژه طراحی و اجرا می شود که بالای ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش دارد و بیش از ۶۰ درصد هزینه های پروژه را رفع خواهد کرد.
46
نظر شما