به گزارش خبرآنلاین،جلسه نشست فرمانداران و بخشداران استان با حضور مقیمی قائم مقام وزیر کشور، درویش امیری استاندار زنجان، معاونین استاندار و جمعی از مدیران وزارت کشور در زنجان برگزار گردید.
محمد حسین مقیمی در این جلسه به موضوعات مورد تاکید وزیر کشور در همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور در ابتدای سالجاری اشاره نمود و گفت: موضوع بر قراری امنیت، مباحث اجتماعی، مسائل اقتصادی، تکریم ارباب رجوع و انتخابات اردیبهشت سال آینده، پنج موضوع مهمی است که باید بصورت جدی در دستور کار استانداران، فرمانداران و بخشداران سراسر کشور قرار گیرد.
وی بر توجه به مسائل امنیتی در سطح شهرستان ها و بخش ها تاکید نمود و اظهار داشت: با توجه به اقدامات دشمنان، مسئولین استانی باید هوشیاری بیشتری داشته باشند تا زمینه ناامنی در مناطق ایجاد نشود و تدابیر لازم اتخاذ گردد.
مقیمی همچنین با اشاره به ضرورت رصد و بررسی مباحث اجتماعی یادآور شد: مسئولین باید با دید وسیع به مسائل اجتماعی توجه نمایند تا از بروز نارسایی ها و آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد، طلاق، فقر، مسائل اخلاقی و مشکلات حاشیه نشینی جلوگیری شود و در این زمینه باید علاوه بر اقدامات جاری، فعالیتهای فوق العاده ای انجام پذیرد تا در استان و کشور نمود بیشتری داشته باشد.
قائم مقام وزیر کشور مسائلی از قبیل بیکاری، افزایش قیمت ها، تورم، رکود و آثار تحریم های خارجی را از جمله مشکلات اقتصادی جامعه دانست و با اشاره به تلاش های دولت یازدهم در رفع این مشکلات، خاطرنشان کرد: اقدامات دولت در مهار تورم از میزان 43 به 8 درصد، افزایش رشد اقتصادی کشور تا مثبت 4.5 درصد و ایجاد پویایی در اقتصاد کشور با اخذ تصمیمات و انجام مذاکرات بین المللی از جمله دستاوردهای دولت یازدهم در حوزه مسائل اقتصادی می باشد.
وی به نقش موثر فرمانداران و بخشداران در اجرای سیاست های دولت در سطح شهرستان ها و بخش ها اشاره نمود و تاکید کرد: باید با بکارگیری تمامی امکانات، فعالیتهای موثری انجام پذیرد و تعمیق این فعالیتها به لحاظ کیفی باید مورد توجه باشد.
مقیمی پشتیبانی گسترده از فعالیتها و تصمیمات دولت در جامعه و تحمل فشارها و نارسایی های اجتماعی توسط مردم را بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: مسئولین و مدیران شهرستانی باید با تکریم مراجعین، به تمامی امور مردم رسیدگی نمایند.
46
نظر شما