جایزه جشنواره فیلم شهری استامبول برای «ترازو»

انیمیشن ایرانی «ترازو» به کارگردانی امین رهبر در جشنواره معماری و فیلم شهری استانبول موفق به دریافت جایزه شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انیمیشن کوتاه «ترازو» در پنجاهمین حضور در فستیوال‌های داخلی و بین المللی خود توانست جایزه دوم دهمین دوره جشنواره فیلم و معماری استانبول را کسب کند.

جشنواره معماری و فیلم شهری استانبول توسط صنف معماران ترکیه هر ساله و همزمان با روز جهانی معماری، با هدف حمایت از فیلم‌هایی با محتوای معماری و شهرسازی در اولین دوشنبه ماه اکتبر برگزار می‌شود.

در جشنواره امسال 883 فیلم از 84 کشور به دبیرخانه رسیدند که از این تعداد 194 فیلم در بخش نمایش‌های اول پذیرفته و 46 فیلم به بخش نهایی راه یافتند. این جشنواره در دو بخش مستند و انیمیشن برگزار شد.

فیلم دو دقیقه و 15 ثانیه‌ای «ترازو» به کارگردانی و تدوین امین رهبر و تهیه کنندگی رامین رهبر با تکنیک دو بعدی، تا به حال موفق به دریافت چندین جایزه بین‌المللی درعرصه فیلمسازی شده است. از جمله دریافت جایزه اول بخش محیط زیست فیلم کوتاه مونیخ در آلمان.

58243

کد خبر 592802

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار