زمان جانمایی الکترونیک نمایشگاه مطبوعات مشخص شد

ستاد برگزاری بیست‌و‌دومین نمایشگاه مطبوعات، دوشنبه سوم آبان از ساعت 9 تا 16 را برای جانمایی الکترونیک از طریق وب‌سایت نمایشگاه اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جانمایی الکترونیکی نمایشگاه امسال از ساعت 9 صبح دوشنبه سوم آبان و از طریق وب‌سایت نمایشگاه مطبوعات به نشانی (pressexpo.ir) آغاز می‌شود و تا ساعت 16 ادامه دارد.

غرفه‌های برتر سال گذشته و رسانه‌های برتر در طرح رتبه بندی (10 روزنامه اول، 5 خبرگزاری اول و 5 پایگاه خبری اول) از ساعت 9 تا 10 در اولویت جانمایی هستند.

همچنین غرفه های فعال نمایشگاه سال 94، از ساعت 10 صبح تا 10.30 دقیقه می توانند جانمایی انجام دهند و سایر رسانه‌ها از ساعت 11 تا 16 امکان جانمایی الکترونیک دارند.

در جدول زیر علاوه بر نام رسانه‌های حاضر در نمایشگاه بیست و دوم، رسانه‌های اولویت‌دار نیز با عدد یک و دو مشخص شده‌اند که رسانه‌های اولویت اول (ساعت 9 تا 10) و رسانه های اولویت دوم (ساعت 10 تا 10.30) امکان جانمایی در گروه خودشان را دارند.

بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات 14 تا 21 آبان از ساعت 9.30 تا 20.30 در مصلای بزرگ تهران میزبان علاقه‌مندان است.

فهرست نهایی رسانه‌های حاضر در بیست‌ودومین نمایشگاه مطبوعات همراه با اولویت‌های جانمایی را اینجا بخوانید.

57241

کد خبر 593185

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار