به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ محمد مددی، مدیرکل استاندار استان گفت: امسال با وجود مشکلات مالی در حوزه اجرایی، برنامه عملیاتی مصوب سازمان استاندارد تحت عنوان برنامه کوتاه مدت و سالانه بالای 50 درصد محقق شده است.
مدیرکل استاندارد استان همدان ضمن تقدیر از کارشناسان استاندارد همدان در تدوین استانداردهای ملی و عملکرد قابل توجه آنها گفت: طی اقدامی بیسابقه با وجود تصویب 50 استاندارد ملی در سازمان برای استان همدان، 30 سند نیز با پیشنهاد همدان به آن اضافه شد.
وی افزود: در حال حاضر 80 سند استاندارد برای ما مصوب شده است.
مددی با اشاره به صدور 413 مجوز بهرهبرداری آسانسور در استان همدان گفت: در حال حاضر آسانسور دستگاههای اجرایی و دولتی وضعیت خوبی ندارند به طوری که طی پایش 53 مورد از آسانسور ادارات، آسانسوری که صد درصد منطبق با استاندارد ملی مربوطه باشد، نداشتیم.
46
نظر شما