صدور کیفرخواست متهمان قتل نوجوان  ۱۶ ساله زنجانی

دادستان عمومی و انقلاب زنجان گفت: قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست نهایی متهمان قتل نوجوان 16 ساله در دادسرای زنجان صادر شد.

به گزارش خبرآنلاین؛ به نقل از روابط‌ عمومی دادگستری کل استان، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن مظفری در ارتباط با قتل اسفناك نوجوان بی‌گناه 16 ساله زنجانی به هویت «م.ل»، افزود: دستگاه قضایی استان در این پرونده به جهت نوع وقوع بزه تلاش کرد تا با پیگیری‎های مجدانه در كوتاه‌ترین زمان ممكن به ابعاد مختلف پرونده رسیدگی و اعمال تصمیم کند.

وی ادامه داد: با انجام همه مراحل رسیدگی پرونده در شعبه چهارم بازپرسی دادسرای زنجان در اول آبان‌ماه امسال برای هر دو متهم پرونده به هویت «ح.ت» و «م.ف» با اتهام مشاركت در آدم‌ربایی و قتل عمد، قرار جلب به دادرسی صادر شده و با صدور كیفر خواست از سوی دادستانی در سوم آبان‌ماه، پرونده جهت بررسی و صدور رأی به دادگاه كیفری یك استان ارسال شد.

46

کد خبر 595181

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار