خبرگزاری آنا نوشت؛دبیرکل جبهه پیروان ابراز امیدواری کرده است تا تغییر عمده‌ای در رفتار رئیس جمهوری، دولت و عملکردشان به وجود آید.

در این مطلب که به نقل از روابط عمومی جبهه پیروان رهبری منتشر شده آمده است؛

در فضایی خارج از ریاست جمهوری، محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان با حسن روحانی رئیس جمهور دیدار کرد. این دیدار که خیلی کوتاه برگزار شده به درخواست رئیس‌جمهوری انجام شده است به طوری که برخی معتقدند وی به دنبال جلب حمایت طیف سنتی اصولگرایی در انتخابات آتی است.

برخی اخبار نیز حکایت از آن دارد حالا که باهنر به عنوان مشاور عالی رئیس مجلس منصوب شده، دولت را در درون مجلس نیز یاری کند. با این همه محمدرضا باهنر، هیچ پاسخ مثبتی نداده و نقدهای جدی را نسبت به دولت روحانی و نحوه مواجهه آن با نیروهای مذهبی، سنتی و حزب‌اللهی مطرح ساخته و تاکید کرده است: عملکرد و تیمتان و کارهایی که انجام دادید، هیچ روزنه امیدی نداشته که بشود کمک کرد. البته دبیرکل جبهه پیروان ابراز امیدواری کرده است تا تغییر عمده‌ای در رفتار روحانی، دولت و عملکردشان به وجود آید.

2929

کد خبر 595278

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۱۶:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
    132 5
    حق با صادق هدایت بود ان جایی که می گفت: اگه به مرده هم زیاد رو بدی...
    • بی نام A1 ۰۱:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
      0 0
      اصولگراها کاندیدایی قوی و رای اور ندارند جز اقای لاریجانی و سال۱۴۰۰ک رقابت با اصلاح طلبان در ان سال دیدنی خواهد بود
  • بی نام A1 ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
    133 6
    خوشحال میشیم اگهآقای باهتر و حزبشان از آقای روحانی حمایت نکنند زیرا که باعث ریزش رای آقای روحانی خواهد شد
  • بی نام GB ۰۳:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    1 0
    شاید میخواد کاندید ریاست جمهوری بشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین