دكتر ساكي با تشريح زواياي بلاياي طبيعي و آمادگي ارگان هاي ذيربط در جهت كاهش خسارات احتمالي اظهار داشت :امروز بلاهاي طبيعي و غيرطبيعي جان انسانها را تهديد مي كند و معمولا انسان ها با بلايا به دنيا مي آيند وبايد دراين جهت آمادگي خود را حفظ كنند و ما با توجه به حيطه كاري خطيري كه بر عهده داريم بايد به موقع ورود پيدا كنيم و خسارات احتمالي را كاهش بدهيم
به گزارش خبرانلاین لرستان ،دكتر ساكي خاطر نشان كرد :ما نيازمند آموزش و مانور هستيم و در همه ي عرصه ها در خصوص پدافند غير عامل بايد مدام آموزش ببينيم و با واكنش سريع در برابر بلايا عمل كنيم .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي لرستان با هشدار به زلزله خيز بودن منطقه افزود : ما بايد خود را به بالاترين سطح آمادگي برسانيم چرا كه برروي نوار زلزله قرار داديم.
در ادامه امام جمعه شهرستان كوهدشت نيز با اشاره به ضرورت پدافند غير عامل در عرصه ي سلامت تصريح كرد :امروز پدافند غير عامل در كشور امري ضروري است وبايد در عرصه سلامت نيز با برگزاري مانور همواره آمادگي خود را در سطح بالابراي هر شرايطي حفظ كنيم چرا كه به دليل بلاخيز بودن منطقه ،بلايا و حوادث هرگز خبر نمي كنند .
وي در ادامه گفت :بايد از لحاظ تاكتيك و آموزش بالاخص خدمت رساني آماده باشيم و مرتب به آمادگي ،تخصص ومعنويت خويش بيافزاييم و امكانات خود را به روز كنيم و به كم قانع نباشيم بطوريكه سيستم مديريت علاوه بر هماهنگي در همه سطوح توانمندي وهوشمندي مجموعه هاي تحت كنترل خود را در مواقع ضروري بكار بگيرد .
رضا پيري علم دبير برگزاري مانوردرادامه افزود : اين مانوردر سطح 12 شبكه بهداشت 5 تيم تخصصي شامل عملياتي و واكنش سريع با توجه به سناريو هاي از قبل تعيين شده واعزام تيم ها جهت انجام عمليات همراه با ارزياب صورت مي گيرد
46
نظر شما