معلم یاسوجی روی تخت در کلاس تدریس می‌کند

معلمی در یاسوج با وجود داشتن دیسک کمر و اخذ مرخصی استعلاجی روی تخت در کلاس درس به دانش آموزان خود درس می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج ،علی وفانژاد معلم دبستان شهید سعیدی بلهزار یاسوج سابقه بیماری دیسک کمر داشته که در اوایل مهر شدت گرفت بطوریکه زیر نظر پزشک مرخصی استعلاجی دریافت کرد.
وی به توصیه پزشک باید در حال استراحت وکمتر در حالت ایستاده باشد وبا این وجود با تهیه یک تخت وبرای انجام وظیفه خود در پایه دوم این مدرسه تدریس می کند.
وفانژاد گفت:28سال سابقه تدریس دارم وعلاقه فراوانی به تدریس وآموختن دارم ودر سخت ترین شرایط کارم را انجام می دهم.

وی گفت:مرخصی استعلاجی ام پایان یافته ولی قبل وبعد از آن همچنین کلاس درس را رها نکردم وبا شوق فراوان در کلاس حضور دارم.

این معلم وظیفه شناس در هنگام نوشتن برتخته از عصا استفاده می کند وموقع بررسی تکالیف در مدرسه به حالت خوابیده برتخت با دانش آموزان صحبت می کند.

46

کد خبر 595587

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
    12 0
    آفرين به اين همت. واقعا كه معلمي شغل انبياست.

آخرین اخبار