ایرنا نوشت : رئیس اداره حفاظت محیط زیست بروجن از فرود بیش از 18 هزار پرنده مهاجر از گونه «درنا» در تالاب های چغاخور و گندمان این شهرستان خبر داد.

مرتضی منصوری افزود: با شروع فصل سرما در مناطق سیبری و آسیای میانه، نخستین گروه از پرندگان مهاجر در مسیر کوچ سالانه خود به سمت مناطق گرمسیر حوزه خلیج فارس وارد آبگیرها و تالاب های این شهرستان می شوند.


وی عمده پرندگان مهاجر منطقه را شامل انواع اردک، چنگرکنار آبزی، حواصیل ها و پرستوهای دریایی عنوان کرد و گفت: در روزهای اخیر گونه درنا در آبگیرهای شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری فرود آمدند.


رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بروجن گفت: کوچ زمستانی پرندگان همه ساله از اواسط آبان ماه آغاز و تا یخ زدن تالاب ها در این زیستگاه ها متوقف خواهد شد.


منصوری اظهار کرد: تا پایان فصل پاییز بیش از 45 گونه پرنده از خانواده غازها، اردک های آبزی و کنارآبزی در زیستگاه های منطقه فرود می آیند که در برخی مواقع جمعیت پرندگان مهاجر در این خطه به 120 هزار قطعه نیز می رسد.


گفتنی است ، تالاب های چفاخور و گندمان از جمله تالاب های مطرح کشور است که درضلع جنوبی شهرستان بروجن و در امتداد کوه کلار در رشته کوه های زاگرس به طرف غرب چهارمحال و بختیاری استقرار یافته است

46

کد مطلب 595792

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار