به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين، امروز در نشست علنی مجلس شورای اسلامی كه به راي اعتماد سه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص داشت، وزراي موافق و مخالف درباره فخرالدين احمدي آشتياني سخن گفتند.
اسد الله عباسی، نماینده رودسر و املش در جلسه علنی مجلس در مخالفت با دانشآشتیانی گفت: سوال من از آقای روحانی این بود که چرا باز هم طبق معمول همواره مشکلات را به گردن دولت قبل گذاشتید؟ آقای رئیس جمهور توضیحاتتان در رابطه با صندوق ذخیر فرهنگیان کافی نبود.
او ادامه داد: ما انتظار داشتیم که بگویید 8 هزار میلیارد از پول فرهنگیان کشور کجا رفته و چه کسانی چنین مطالباتی را طلب کردهاند؟
عباسی با اشاره به فیش های نجومی گفت: ما انتظار داشتیم که درباره حقوق نجومی هم توضیحاتی را بشنویم.
این نماینده مجلس در رابطه با استیضاح علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پروش دولت یازدهم بیان کرد: فانی استیضاح شد و انتظار بود که دولت و تیم رییس جمهور به کمک او میآمد و 4 هزار میلیاردی که امروز برای کمک به آموزش و پرورش پیشنهاد شد در همان زمان پیشنهاد می شد. همان طور که در سالهای پیش ما به دستور رهبری از موضوع استیضاح وزیر صرف نظر کردیم اما شما صورت مسئله را پاک کردید.
او در ادامه پیشنهاد وزیری از بدنه آموزش عالی را بی احترامی به آموزش و پرورشیها دانست و گفت: انتظار داشتیم اگر قرار بود جابه جایی در وزارت اموزش پرورش صورت میگیرد از خود فرهنگیان استفاده می شد نه اینکه از اموزش عالی وارد شود.
عباسی با اشاره به رشته تحصیلی دانش آشتیانی گفت: رشته تحصیلی او هیچ ارتباطی با آموزش و پرورش ندارد و تجربه هیچ ارتباطی با این تصدی ندارد.
او ادامه داد: برنامه های دانش آشتیانی در شأن آموزش و پرورش نیست. من این سوال را دارم که آیا می شود تمام این برنامه ها را در 9 ماه اجرایی کرد؟
نماینده مردم رودسر و املس در مجلس با اشاره به یکی از برنامه های دانش آشتیانی گفت: راه اندازی دوره های آموزش مونتسکیویی برای مدرسان یکی از برنامه های شماست. مونتسوري فردی مسیحی بوده ولی ازدواج در کلسیا را قبول نداشته این فرد جزو فراماسونریهاست و این را ارتباط دادهاید به یونسکو و یونسیف که به هیچ وجه با اعتقادات ما جور در نمی آید.
عباسی گفت: در 9 ماه چه کاری می شود در رابطه با برنامه هایی که برای تحول بنیادین در آموزش و پرورش ارائه شده، کرد؟ بحث مربوط به سند حاکمیتی و نظام است و ما نمی توانیم در این مدت کم وارد محتوا شویم.
او ادامه داد: شما در برنامه ها اشاره به اصلاح و تربیت منابع انسانی کرده اید در حالی که ما انتظار داشنتیم که به مطالبات بازنشستگان توجه شود.
این نماینده مجلس با اشاره به ضعف ها و نواقص برنامه های آموزش و پرورش گفت: توجه به دانشگاه فرهنگیان یکی از مواردی است که به آن در برنامه توجه نشده و در این برنامه بلا تکلیف است.
عباسی ادامه داد: در بخش منابع مالی به مدارس غیر دولتی اشاره کرده اید در حالی که مشکلات اصلی ما در مدارس دولتی است.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با بیان اینکه برنامه ای که ارائه شده برنامه نیست، گفت: سهم مدارس دولتی را در برنامه نمی بینم و ما انتظار داشتیم که وارد مباحث و مسائلی چون مشکلات صنفی و آموزش و پرورش می شدید و به آنها پاسخ می دادید.
4747
نظر شما