فاجعه در صحنه فیلمبرداری / بی‌احتیاطی جان دو نفر را گرفت

دو بدلکار هندی به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی در دریاچه مخزن یک سد غرق شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این حادثه در جریان فیلمبرداری یک صحنه هنگامی که این دو به همراه یک بازیگر از هلی‌کوپتر درون آب پریدند، روی داد.

آنیل ورما و راقاو اودای در جریان برداشت صحنه‌ای اکشن از فیلم علیرغم آشنا نبودن به فن شنا، همراه با دونیا ویجی بازیگر هندی از هلی‌کوپتر درون آب پریدند. این دو بدلکار جلیقه نجات هم به تن نداشتند و از بخت بد قایقی هم که برای شرایط اضطراری در محل بود، هنگام حادثه روشن نشد تا فاجعه روی دهد.

دونیا ویجی یکی از مشهورترین بازیگران سینمای بخش کانارا زبان هندوستان است. یک ماهیگیر محلی جان این بازیگر را که توانسته بود خود را شناور نگاه دارد، نجات داده است.

یکی از این دو بدلکار پیش از حادثه در گفت‌وگویی تلویزیونی از هراسش برای فیلمبرداری این صحنه گفته بود. کارگردان و تهیه‌کننده فیلم به علت سهل‌انگاری تحت تعقیب قرار گرفته‌اند. این دو بدلکار حتی پیش از حادثه نیز درباره عدم مهارت خود در شنا و ترس‌شان از انجام این بدلکاری صحبت کرده بودند.

یکی از این بدلکاران گفته بود: «هیچ گونه زمینه‌سازی مناسبی برای این صحنه صورت نگرفته است. تنها چیزی که درباره آن می‌دانم این است که هر سه از هلی‌کوپتر پایین می‌پریم. باقی کار با خدا است.»

منبع: گاردین / ۸ نوامبر

57241

کد خبر 598766

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۸:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۸
    4 0
    خوب مثل اینکه بیفکر تر از ما هم پیدا میشه. آخه این چه کاری بود، آدمی که شنا بلد نیست از روی هلی کوپتر میپره توی آب عمیق؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین