۰ نفر
۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵

تسنیم به نقل از سفر روسیه در ایران نوشت: اخیراً شرکت لوک اویل روسیه مذاکراتی با آقای زنگنه وزیر نفت ایران داشته و این مذاکرات به نتیجه رسیده است.

لوان جاگاریان سفیر روسیه در ایران اظهار داشت: مسئولان دو کشور روسیه و ایران مذاکراتی در خصوص گسترش همکاری‌های انرژی به‌خصوص در بخش نفت داشته‌اند و این رفت و آمدها و برگزاری جلسات و انجام مذاکرات ادامه دارد.

وی افزود: اخیراً شرکت لوک اویل روسیه مذاکراتی با آقای زنگنه وزیر نفت ایران داشته و این مذاکرات به نتیجه رسیده است.

سفیر روسیه در ایران با بیان اینکه "به‌زودی شاهد گسترش همکاری‌های دو کشور در بخش انرژی خواهیم بود"، گفت: احتمال امضای قرارداد جدید نفتی بین وزارت نفت ایران و شرکت لوک اویل وجود دارد و امیدواریم امضای قرارداد بعدی نفتی ایران با این شرکت روسی باشد.

 

3535

کد خبر 599942

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین