به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی شهرکرد ،علی همتیان افزود: «پس از برگزاری مسابقات همگانی در رشته طناب زنی ، وحید رفیعی به مقام نخست و مرتضی اسدی و محمدجواد قادری به ترتیب مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.»
وی اظهار کرد: «در رشته شنا سوئدی یوسف قنبری، علی عالیپور و نواب افیونی، در رشته روپایی فوتسال مهران طریقی، محمد محمدجانی و مسعود قاسمی و در رشته پنالتی بسکتبال مهران کریمی، نیما متقی و ناصر علیمردانی به ترتیب مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند.»
همتیان خاطرنشان کرد: «در رشته طناب زنی خواهران هم ساجده خدابخشی، شیرین محسنی پور، الهام محمدی در رشته شناسوئدی بیتا خدمتی، مرضیه رنجبر، حوری بیاتی در رشته پرتاب پنالتی بسکتبال زینب نوری، مهتاب حسن زاده و آزیتا حیدری به ترتیب اول تا سوم شدند.»
رئیس تربیت بدنی در پایان گفت: «عاطفه مرادیان تنها برنده در رشته روپایی فوتسال خواهران بود که به مقام اول را بدست آورد.»
46
نظر شما