به گزارش خبرآنلاین، در قبال هر 100 هزار درب پلاستیکی قوطی نوشیدنی ها، یک ویلچر داده می شود که تا کنون کمپین های بسیاری در شهرهای مختلف کشور ازجمله شهر شوش برای کمک به معلولان راه اندازی شده است.
فاطمه آل کثیر مسئول کمپین جمع آوری درب پلاستیکی در شوش گفت: قطعا این فعالیتی که یکی دو ماهی است در شوش شروع کردیم ، یک کار خیر خواهانه با چند هدف فرهنگی است.
آل کثیر افزود: جمع آوری درب که تقریباً دو سالی است شروع شده بسرعت در تمام نقاط کشور گسترش پیدا کرد و خوزستان من جمله شهر شوش از این قاعده مستثنی نبوده، باید اضافه کنم که هدف ما در کنار کار خیرخواهانه، گسترش فرهنگ تفکیک زباله است.
وی توضیح داد: همچنین ایجاد این فرهنگ باعث می شود شهروندان متوجه شوند که می شود با دورریختنی ها نیز به وسایل مفیدی برای زندگی رسید. باید نگاه عمومی به طلایی کثیف تغییر یابد و واژه طلایی کثیف نهادینه شود.
آل کثیر همچنین گفت: خوشبختانه از ظرفیت دهه محرم برای معرفی این طرح در تکیه فرهنگ حسینی بهره بردیم و تا کنون استقبال خوبی از این طرح شد.
مسئول کمپین جمع آوری درب پلاستیکی در شوش گفت: از همه شهروندان دعوت میکنم که به این طرح فرهنگی خیرخواهانه بپیوندند و ما را در ادامه راه همراهی و همیاری کنند.
آل کثیر افزود: در آینده نزدیک با اجرای یک برنامه فرهنگی در یکی از پارک های سطح شهر یک برنامه منسجم فرهنگی را با همکاری انجمن های مردم نهاد شهرستان شوش و دیگر انجمن های استان خواهیم داشت.
۴۸
نظر شما