۰ نفر
۳۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴

باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یک نماینده مجلس شورای اسلامی نوشت:برای راه اندازی این صندوق ابتدا باید ضریب اطمینان عمومی را ارتقا دهیم.

سید کاظم دلخوش سخنگو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص راه اندازی صندوق طلا  گفت:برای راه اندازی این صندوق ابتدا باید ضریب اطمینان عمومی کشور را ارتقا دهد.

وی تصریح کرد: این اقدام بیش از هر چیز نیازمند بررسی و رفع نقاط ضعف، فرهنگ سازی مناسب ،برنامه ریزی اساسی و مدت دار است.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت:مردم اعتقادی برای در اختیار گذاشتن سرمایه و طلای خود در صندوق طلا ندارند بنابراین باید با ارائه تسهیلات خاص بر اقبال عمومی و سپرده گذاری در این صندوق تاثیر گذاشت.

دلخوش با اشاره به اینکه نوسانات موجود در بازار طلا مردم را به سمت آن سوق داده است،اظهار داشت:طلا نوعی سرمایه راکد محسوب می شود و نگهداری آن در خانه به اقتصاد کشور ضربه می زند.

 

22435

کد خبر 603863

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین