توقیف خودرو بی‌ام‌دبلیو با  ۱۸۴فقره تخلف رانندگی در محور هراز

سرپرست پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران، از توقیف یک دستگاه خودرو سواری بی ام دبلیو، با 184 فقره تخلف رانندگی در محور هراز آمل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین  مازندران، محمدرضا خسرویان افزود: ماموران پلیس راه "لاریجان آمل" روز گذشته حین انجام ماموریت و کنترل خودرو های عبوری، به یک دستگاه خودرو سواری بی ام دبلیو به رانندگی فردی به نام"محسن - م" که با سرعت غیرمجاز در حال تردد بود، مظنون شدند و این خودرو را متوقف کردند.

وی تصریح کرد: ماموران با متوقف کردن این خودرو، با استعلام از مرکز ثبت تخلفات راهور دریافتند، این خودرو دارای 184 فقره تخلف رانندگی با 62 میلیون و 200 هزار ریال خلافي پرداخت نشده است.

سرپرست پلیس راه مازندران،گفت: با دریافت این اطلاعات، خودرو پس از اعمال قانون، به پارکینگ منتقل شد.

برابر تبصره ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات راهور، خودرو های دارای تخلف بالای 10 میلیون ریال از سوی ماموران پلیس راه و راهور متوقف و به پارکینگ منتقل خواهد شد.

46

کد خبر 604342

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار