امنیت مسیر تردد زیارت عتبات عالیات از زبان زائران تبعه خارجی

ایرنا نوشت: با شدت گرفتن موج بازگشت زائران اربعین حسینی از مرز شلمچه، زائران تبعه خارجی از کشورهای مختلف نیز با عبور از این مرز به کشور مبداء سفر خود باز می گردند.

تا ساعت 24 سه شنبه اول آبانماه 95 12 هزار و 552 زائر تبعه خارجی از مرز بین المللی شلمچه و مرز چذابه وارد کشور شده اند و طی این مدت نیز، 117 هزار و 649 زائر تبعه خارجی از این دو مرز به عتبات عالیات عزیمت کرده اند.

این زائران خارجی عمدتا از کشورهای روسیه، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان و بحرین بوده اند.

زائران خارجی در گفت و گو با ایرنا، سفر خود به عتبات عالیات و زیارت مرقد امام حسین علیه السلام را در نهایت امنیت عنوان کرده و می گویند:در این سفر هیچ گونه مشکل امنیتی برای آنها پیش نیامده و برای زیارت عتبات عالیات در شهرهای نجف، کربلا، سامرا و کاظمین مشرف شده اند.

یکی از زائران کشور روسیه در این باره گفت:حدود 14 روز در عراق برای زیارت اربعین سفر کرده ایم و حدود شش روز در کربلا مستقر شدیم.

'ترلان خان دادشو' گفت:چندین سال از طریق تلویزیون شور و شوق مردم برای زیارت اربعین مشاهده می کردم و آرزو داشتم که روزی در زیارت اربعین حسینی در کربلا شرکت کنم که امسال خدا این توفیق را نصیبم کرد.

وی حضور زائران در کربلا را بی سابقه دانست و گفت: مهمان نوازی در مرز شلمچه و کشور عراق خیلی خوب بود و از آنها نهایت قدردانی را دارم.

وی در ادامه گفت: در کشور روسیه مردم شیعه اگرچه در اقلیت هستند، ولی با برپایی مجالس عزاداری و مشاهده شور و شوق مردم در کربلا در آینده نزدیک تاثیر بسزایی در حضور مردم روسیه خواهد داشت.

یکی دیگر از زائران کشور روسیه در مرز شلمچه، مدت سفر خود به عتبات عالیات و حضور در عراق را 10 روز خواند و گفت: در این سفر 10 روز به شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا برای زیارت امامان معصوم مشرف شده ایم.

'ناتاشا ' گفت: سفر خیلی خوبی بود و توانستیم قسمتی از مسیر نجف تا کربلا را پیاده طی کنیم و یک شور و شوقی در وجود ما ایجاد کرد.

یکی از زائران ایرانی در مرز شلمچه گفت: برای زیارت اربعین به مدت هشت روز در نجف و کربلا سفر کردم و در این سفر از نجف تا کربلا مسافت 90 کیلومتر را چهار روز طی کرده ام.

تبارک نیسی افزود: از نجف تا کربلا مواکب خدمات رسان در طول مسیر مشغول توزیع غذا و خدمت رسانی به زائران بودند.

وی گفت: در بیشتر مواکب در مسیر، امکانات مناسبی برای زائران فراهم بود و در برخی مواکب از چادرهای بزرگ برای اسکان زائران نصب کرده بودند.

نیسی افزود: در کربلا نیز موکب داران برای خدمت رسانی به زائران سنگ تمام گذاشتند و زائران از نظر مواد غذایی و اسکان مشکلی نداشتند.

وی کمبود سرویس های بهداشتی در کربلا به خصوص نجف را از عمده ترین مشکلات زائران اربعین حسینی عنوان کرد.

به گفته مسعود مصدقی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان، از اول ماه صفر تا ساعت 24 اول آذرماه، یک میلیون و 58 هزار و 484 زائر از مرز بین المللی شلمچه تردد کرده اند.

به گفته وی طی این مدت، 700 هزار و 869 زائر نیز از مرز چذابه تردد کرده اند.

مصدقی گفت: به منظور آسان شدن سفر زائران اربعین حسینی 312 دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی برون استانی فراهم شد.

 

۴۸

کد خبر 604586

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین