به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان، آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان، در دیدار با فرماندهان و پرسنل نیروی انتظامی و مرزبانی استان، اظهار کرد: خداوند متعال حادثه و اتفاقاتی مانند کربلا و حادثه ابراهیم و اسماعیل را حوادثی بزرگ و بصورت ویژه میبیند.
وی به شکلگیری جریان تکفیر در دوران حکومت حضرت علی(ع) اشاره کرد و افزود: جریان تکفیر ادامه جریان خوارج است که با تفسیرهای ناروا از دین در صفوف مسلمانان تفرقه ایجاد کردند و موجب شدند مسلمانان متحمل خسارات زیادی شوند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان به پیام قیام امام حسین(ع) اشاره و عنوان کرد: ابعاد، ویژگیها و خصلتهای خاص اربعین که به صورت طبیعی شور و حرارت خاصی در همه ایجاد کرده است باید به همه جهانیان عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه از ویژگیهای فرد مؤمن این است که به غیر از نمازهای واجب، نمازهای نافله نیز میخواند و در شب و روز اربعین به یاد امام حسین(ع) است، بیان کرد: امام حسین(ع) با شهادت جایگاه و کرامت ویژه ای پیدا کرد و به عنوان سیدالشهداء لقب گرفتهاند.
آیتالله حسینیشاهرودی بیان کرد: حضور گسترده همه مسلمانان و غیر مسلمانان در پیاده روی 30 میلیونی اربعین حسینی نشان دهنده این است که اسلام دین رحمت و کرامت انسانی است که همه قلبها را پیوند میدهد.
وی در ادامه، به حوادث تاریخی زمان امام حسین(ع) اشاره کرد و افزود: دعوای بنی امیه و بنی هاشم دعوایی قبیلهای و طایفهای نبود بلکه دعوایی بود برای تغییر دین و بنی امیه دین را به شیوه و سلیقه خود تفسیر میکرد. امام امام حسین(ع) حکومت را خدایی و الهی بیان میکرد که باید احکام الهی در آن اجرا میشد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان اعلام کرد: یزید دین خدا را واروانه جلوه میداد و با تفسیرهای نابجا موجب انحراف جامعه مسلمانان شد که امام حسین(ع) با این جریانهای انحرافی مقابله میکرد و مبارزه با تفریطیها و داعشی ها همانند قیام امام حسین(ع) است.
آیتالله حسینیشاهرودی خیرخواهی امام حسین(ع) برای امت را از ویژگیهای قیام کربلا عنوان و بیان کرد: قیام امام حسین(ع) خدا و دین خدا را نمایان کرد و تلاش کرد هر آنچه که خیر و صلاح بود برای امت فراهم شود و این از مهمترین درسهای حادثه کربلا است.
وی گفت: انسان موجودی است که ظرفیت این را دارد که در طی عمر کوتاه خود به چنان مرتبه معنوی برسد که از فرشتگان و ملائک بالاتر رود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان در پایان یادآور شد: قیام کربلا در سایه پیام رسانی حضرت زینب ماندگار شد و فکر و تفکر این بانوی صبور مجلس یزید را بر هم زد.
46
نظر شما