۰ نفر
۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۰

مهر نوشت: پارلمان اتریش خواستار منع همکاری و مبادلات محصولات دفاعی و نظامی با ترکیه شد.

به گزارش خبرگزاری اتریش، پارلمان اتریش خواستار ممنوعیت هرگونه تبادل محصولات دفاعی و نظامی با ترکیه شد.

پارلمان اتریش در حالی خواستار ممنوعیت همکاری شد که آنکارا تهدید کرده است تا مرزهایش را به روی پناهجویان باز می کند.

از سوی دیگر احزاب سیاسی اتریش نیز خواستار برخورد با سیاست های اعمال شده ترکیه شده اند.

«بنعلی ایلدریم» نخست وزیر ترکیه به اروپا هشدار داد که بدون کمک آنکارا، سیل پناهجویان به این قاره سرازیر می شد. وی اظهار داشت: قطع مذاکرات اتحادیه اروپا با آنکارا، بیش از ترکیه برای اروپا زیان آور خواهد بود.

شایان ذکر است که اوایل روز پنج شنبه، پارلمان اروپا با صدور قطعنامه ای از کمیسیون و اعضای اتحادیه اروپا خواست تا به طور موقت مذاکره برای پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا را متوقف کنند.

5252

کد خبر 605888

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    4 22
    ایران هم خواستار تحریم ترکیه است
    • بی نام IR ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
      5 4
      آره بیایید نفرت خودمون رو تحریم کنیم
    • محسن A1 ۲۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
      6 2
      اتریش ریزه میزه و اتحادیه اروپا از شدت حسادت به پیشرفت های ترکیه میخوان جلوش سنگ اندازی کنن.و عده ای حسود داخلی هم مثل همیشه همنوا با استعمار گران اروپایی و غربی هستن.
  • بی نام IR ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
    4 3
    اگه این نفت و گاز مفت رو نداشتی چی داری که بتونی تحریم کنی؟؟؟؟ترکیه مرزشو تو تحریمها میبست از اینم بدتر بود شرایط
    • بی نام IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
      1 4
      میشه بگی که از کدوم کشوری که میگینفت و گاز را نداشتی؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین