تسنیم نوشت: با پایان سرشماری نفوس و مسکن اطلاعات ۳ میلیون و ۱۵۵هزار نفر از جمعیت آذربایجان غربی در سامانه ثبت شد.

اردشیر یوسف زاده صبح امروز با اشاره به اتمام سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵ گفت: هشتمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور برای نخستین به صورت الکترونیکی و بدون استفاده از قلم و کاغذ در دو مرحله اینترنتی و حضوری برگزار شد.

وی افزود: با توجه به ضریب نفوذ پایین اینترنت، پیش بینی شده بود که ۲۷ درصد خانوارهای استان در مرحله اینترنتی سرشماری مشارکت کنند که خوشبختانه براساس تمهیدات اندیشیده شده، ۳۴ درصد خانوارهای استان در این مرحله از سرشماری، آمار و اطلاعات خود را وارد سامانه کردند.

قائم مقام مدیراجرایی ستاد سرشماری عمومی نفوس و مسکن استان، به نقش رسانه ها در تشویق و ترغیب مردم استان برای مشارکت در مرحله اینترنتی سرشماری اشاره کرد و گفت: موج تبلیغاتی و اطلاع رسانی به وجود آمده در روزهای پایانی سرشماری مرحله اینترنتی باعث شد مردم به صورت داوطلبانه و آگاهانه آمار و اطلاعات خود را در سامانه سرشماری مرکز آمار ایران وارد کنند.

وی با بیان اینکه مرحله حضوری سرشماری عمومی نفوس و مسکن از ۲۸ مهرماه تا ۲۸ ابان ماه امسال همزمان با سراسر کشور در استان برگزار شد، گفت: در این مرحله با تلاش ۸۷۰ مأمور آمارگیر، اطلاعات و آمار خانوارها جمع آوری و در سامانه بارگذاری شد.

معاون آمار و اطلاعات سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی گفت: بعد از ۶۳ روز تلاش بی وقفه نزدیک به ۱۵۰۰ نفر از عوامل اجرایی ستاد سرشماری در استان، سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵ به پایان رسید و در نهایت با شمارش ۳ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۱۱۵ نفر، اطلاعات و آمار ۹۶ درصد جمعیت استان نسبت به برآورد مرکز آمار ایران در سامانه ثبت شد.

وی گفت: خوشبختانه استان آذربایجان غربی در مرحله حضوری سرشماری عمومی نفوس و مسکن عملکرد مطلوبی در سطح کشور داشت و به عنوان چهارمین استان کشور در اجرای موفق این مرحله از سرشماری معرفی شد.

یوسف زاده در پایان ضمن قدردانی از تلاش عوامل اجرایی ستاد سرشماری استان، از مردم استان نیز به جهت همکاری و همراهی در اجرای هرچه بهتر سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۹۵ تقدیر کرد و گفت: مشارکت مردم در مرحله اینترنتی و همکاری آنها با مأموران آمارگیر در مرحله حضوری روند اجرای سرشماری در استان را تسریع کرد.

وی در پایان با بیان اینکه آمار و اطلاعات پایه و اساس برنامه ریزی است، ابراز امیدواری کرد: براساس نتایج استخراج شده از آمار و اطلاعات ، برای توسعه استان برنامه ریزی دقیق و منطقی انجام شود.

46

کد خبر 606082

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار