جنجالی‌ترین انتخابات پارلمانی انگلستان به پایان رسید ،در صورت عدم ائتلاف،این کشور باید به انتخابات دیگری تن دردهد.

محمدجواد حق‌شناس،کارشناس مسائل سیاسی در مصاحبه‌ای با خبرآنلاین به بررسی نتایج انتخابات انگلستان پرداخته است او در رابطه با این سؤال که وضعیت احزاب پس از انتخابات به چه شکلی خواهد شد عقیده دارد که در انتخابات پارلمانی هیچیک از احزاب نتوانستند اکثریت را به دست آوردند.حزب محافظه‌کار با کسب بیشترین رأی،کرسی‌های بیشتری را بدست آورده اما این رقم کافی نیست و با این تعداد نمی‌تواند کابینه تشکلیل دهد.لذا تنها گزینه‌ و راهکار موجود تن دادن به یک دولت ائتلافی است .هر یک از احزاب باید بتواند با جلب سایر احزاب،دولت ائتلافی تشکیل دهند تا در نهایت بتوانند نصف به علاوه یک پارلمان را به خود اختصاص دهند.

به عقیده این کارشناس، تاریخ سیاسی این کشور نشان داده، در مواقعی که حزبی نتوانسته در انتخابات پارلمانی اکثریت لازم به دست آورده و یا نتواند از حمایت و ائتلاف سایر احزاب و جناح‌ها برخوردار شود،انتخابات دیگری برگزار شده است. نهایتا راهکار پیشرو برگزاری انتخابات جدید است،اما به احزاب و جناح‌ها حداکثر فرصت داده می‌شود تا تلاش خود را برای ایجاد ائتلاف صورت دهند و از طریق کابینه ائتلافی از معضل موجود عبور کنند، درصورتی که این تفاهم حاصل نشود و رقابت میان احزاب و جناح‌ها شدیدتر شود، درآن صورت موضوع انتخابات مجدد مطرح می‌شود.اما در حال حاضر مسئله برگزاری انتخابات منتفی است.

نظر محمد جواد حق شناس در رابطه با این سؤال که بر خلاف انتظارات ، حزب کوچکی همچون لیبرال نقش مهمی را در این دوره از انتخابات ایفا کند را می توانید در متن کامل این گفتگو بخوانید.

کد خبر 60685

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین