رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: مصرف شیر در استان پایین‌تر از میانگین جهانی است و بهبود مصرف باید فرهنگ‌سازی شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، عدیل سروی در گفتگو با خبرنگاران تصریح کرد: متوسط مصرف شیر در استان به صورت سالانه ۱۰۵ لیتر است؛ در حالی که این رقم در سطح جهانی ۱۵۰- ۳۵۰ لیتر محاسبه شده است. وی افزود: وضعیت مصرف شیر در استان بهتر از میانگین کشوری است و متوسط مصرف شیر در سطح کشور ۹۵ الی ۱۰۰ لیتر محاسبه شده است. رئیس جهاد کشاورزی استان متوسط مصرف گوشت را نیز در استان کمتر از میانگین جهانی دانست و گفت: متوسط مصرف گوشت ۱۰.۵ – ۱۰.۸ کیلوگرم است در حالی که در سطح جهانی این رقم ۱۵-۲۵ کیلوگرم محاسبه شده است. سروی افزود: با تفاوت اندکی از متوسط مصرف گوشت در کشور که ۱۰.۷۵ کیلوگرم است، میزان مصرف گوشت در استان نزدیک به مصرف آن در حد میانگین کشوری است. وی تأکید کرد: این در حالی است که استان اردبیل برخوردار از سه میلیون و ۸۸۰ هزار واحد دامی است و سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در آن تولید می‌شود. وی به تولید سالانه ۳۹ هزار تن گوشت سفید در استان اشاره کرد و بیان داشت: میزان تولید سالانه شیر خام در استان نیز ۲۶۴ هزار تن است. به گفته رئیس جهاد کشاورزی استان سالانه ۶۰۱ هزار تن عسل و ۹ هزار تن تخم‌مرغ نیز از تولیدات دامی استان محسوب می‌شود

46

کد مطلب 607206

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =