وزیر ورزش و جوانان باید از عملکرد وزارت ورزش درس بگیرد و بر این اساس برای آینده برنامهریزی کند. متأسفانه ما استراتژی توسعه ورزش یا آمایش سرزمینی ورزشی را نداریم و این جزو وظایف اصلی و اساسی وزیر است که باید نسبت به شناسایی ظرفیتها و توانمندیها اقدام کند.
او با بیان اینکه تجربه کاروان ورزشی ایران در ریو میتواند دستمایه خوبی برای برنامهریزی وزیر ورزش در آینده باشد، ادامه داد: در این دوره از مسابقات المپیک ما ۶۳ ورزشکار داشتیم و ۸ مدال گرفتیم که نسبت به دوره قبل ۸ پله سقوط کردیم و در جایگاه ۲۵ قرار گرفتیم، همچنین بین کشورهای آسیایی یک پله سقوط کردیم و ششم شدیم. در عین حال ۶۰ درصد ورزشکاران ما بالای ۲۶ سال سن داشتند و ما پیرترین تیم آسیا بودیم.
این عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به نتایج مثبت تیم اعزامی ایران به المپیک ریو نیز گفت: تیم والیبال ما بعد از ۵۲ سال در المپیک حضور یافت، بانوی تکواندوکار ما مدال برنز گرفت و تیم داوری فینال ما فینال را سوت زد، ولی در تمامی رشتهها غیر از کشتی آزاد و وزنهبرداری به ویژه رشتههایی مثل کشتی فرنگی و تکواندو و یا دو و میدانی عملکردمان ضعیف بود و وضعیت نگران کنندهای در رشتههای پایه و مدالآور مثل شناور ژیمناستیک و دو و میدانی داریم. دوچرخه سواران ما حتی به خط پایان نرسیدند و بوکس که یک سهمیه بیشتر در آن نداشتیم در مبارزه اول شکست خورد و حذف شد.
یوسف نژاد با بیان اینکه با توجه به شرایط سنی تیمهای ایران این تیم نمیتواند سرمایه خوبی برای آینده ورزش کشور باشد، گفت: موضوع مهاجرت ورزشکاران ما به خارج نیز موجب ایجاد نگرانی برای دستگاه ورزش کشور است.
او با تأکید بر لزوم تسهیل سرمایهگذاری در ورزش، گفت: وزیر ورزش در چندماهه باقیمانده به عمر دولت یازدهم باید برنامههایی را که به مجلس ارائه کرده عملی کند. در این راستا مجلس، کمیسیون فرهنگی و فراکسیون ورزش نیز آمادگی کمک به وزیر را دارند تا انشاءالله موضوع واگذاریها، پروژههای نیمه کاره، ورزش بانوان، ساماندهی روابط بینالمللی، ساماندهی فدراسیونها و مشارکت در سازمانهای منطقهای و بینالمللی ورزشی به نحو احسن پیش برود و شاهد حرکت مثبت و موثر وزارت ورزش در این حوزه باشیم.
256 41
نظر شما