ضرورت ارتقای مکانیزاسیون کشاورزی در مازندران

ربیع فلاح جلودار، استاندار مازندران در دیدار با مدیر عامل و اعضای اتحادیه کمباین داران استان، بر توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و بازسازی و نوسازی تجهیزات کشاورزی در مازندران تاکید کرد و گفت: یکی از راه های مهم افزایش بهره وری و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، توسعه مکانیزاسیون و مدرنیزه شدن تجهیزات این بخش است.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مازندران ، استاندار همچنين تصريح كرد: با توجه به وجود 3413 دستگاه كمباين غلات و برنج در استان، ضرورت دارد در زمينه ارايه خدمات پس از فروش پيگيري هاي لازم صورت گيرد و تسهيلات مورد نياز براي بهسازي تجهيزات كشاورزي در نظر گرفته شود.
مقام عالي دولت در مازندران، از اعضاي اتحاديه كمباين داران استان خواست تا گزارش جامعي در خصوص وضعيت موجود در 2 حوزه نشاء و برداشت مكانيزه ارايه نمايند.
برزو بابايي، رييس و مدير عامل اتحاديه كمباين داران استان در ديدار با استاندار مازندران با اشاره به اين كه اين اتحاديه حدود 1200 دستگاه كمباين غلات و 2213 دستگاه كمباين برنج در سطح استان دارد، بيان داشت: در دولت تدبير و اميد، بالغ بر 90 درصد برداشت محصولات كشاورزي استان بطور مكانيزه انجام مي گيرد.
بابايي، گفت: طي 6 ماهه دوم سال 92 با تخصيص اعتبار 850 ميليارد تومان براي توسعه مكانيزاسيون از سوي دولت يازدهم، تحول بزرگي در اين بخش ايجاد شد.
مدير عامل اتحاديه كمباين داران استان با اعلام اين كه بالغ بر 200 هزار تن از محصول گندم استان با كمباين برداشت مي شود كه اگر 3 درصد كاهش ضايعات داشته باشيم، برابر با 600 تن به درآمد اقتصادي استان افزوده مي شود، اظهار داشت: بالغ بر 1 ميليون و 200 هزار تن از محصول برنج استان نيز با كمباين برداشت مي شود كه اگر در اين بخش هم 3 درصد كاهش ضايعات داشته باشيم برابر با 36 هزار تن به درآمد اقتصادي استان اضافه مي شود.
بابايي، اضافه كرد: بالغ بر 24 هزار تن كلزا نيز از طريق كمباين برداشت مي شود، كه با تحقق 4 درصد كاهش ريزش و ضايعات، حدود 1000 تن به درآمد اقتصادي استان اضافه مي شود.
رييس و مدير عامل اتحاديه كمباين داران استان، با اشاره به اين كه بيش از 50 ميليارد تومان در بحث كاشت و داشت كلزا، تسهيلات و سياست هاي حمايتي و تشويقي از سوي دولت در سال جاري در نظرگرفنه شده است، ابراز كرد: در بحث برداشت تاكنون رقمي تخصيص نيافته و ضمن قدرداني از حمايت هاي بيدريغ استاندار مازندران، تقاضا داريم مشكل اين بخش را رفع نمايند.
وي ضرورت بازسازي و تجهيز حدود 70 درصد از كمباين هاي موجود را مهم ترين مشكل اين بخش عنوان كرد و خاطر نشان ساخت: از آن جا كه حدود 80 درصد كمباين هاي استان عمر بالاي 4 سال دارند، بزودي مستهلك مي شوند و كيفيت خود را از دست مي دهند، لذا نياز به تسهيلات بانكي كم بهره براي نوسازي و بازسازي در اين بخش نيز ضرورت دارد.

 

۴۸

کد خبر 611919

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار