رئیس مجلس در پاسخ به تذکر عضو فراکسیون امید در رابطه با حرف‌های اخیر محمود صادقی مبنی بر حقوق ۱۷ تا ۲۱ میلیونی نمایندگان مجلس، گفت: به نظر من در حق نمایندگان دارد جفا می‌شود و این حرف‌ها تخریب بلاوجه است.

به گزارش خبرآنلاین، بهروز  نعمتی سخنگوی هیئت رئیسه در تذکر آیین نامه ای خود به اظهارات محمود صادقی که در نشست دانشجویی گفته بود نمایندگان مجلس ۱۷ تا ۲۱ میلیون تومان حقوق می گیرند، اظهارداشت: این حرف درست نیست، حقوق نمایندگان ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است.

این  عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه تذکرش به هم فراکسیونی خود، افزود: همکار محترمی که این حرف را گفته خودش عضو هیئت علمی است و بیشتر از این مبلغ از دانشگاه می گیرد؛ پولی که غیر از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در اختیار نمایندگان گذاشته می شود، بودجه ای است که برای ایجاد دفتر و پرداخت هزینه های جاری آن و بکارگیری نیروها در نظر گرفته شده است..

نعمتی در ادامه خطاب به رئیس مجلس تاکید کرد: از شما تقاضا داریم که هیچ پولی غیر از این ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به نمایندگان ندهید و در عوض مانند یک بخشدار و فرماندار تمام امکانات دفتر را خودتان تامین کنید.از دیروز که این حرف ها مطرح شده، از صدا و سیمای جمهوری اسلامی گرفته تا رسانه های دیگر به این موضوع می پردازند که باعث تخریب چهره مجلس شده است.

وی افزود: تقاضا داریم نمایندگان هم فقط از مجلس حقوق بگیرند نه از جای دیگر؛ یکی از همکاران می گفت که یکی از مراجعان دفتر وی که برای پول تشییع پیکر بستگانش مشکل داشته به او گفته بود که دو میلیون از ۲۱ میلیون تومانی را که میگیرید، به من بده که جنازه میت را تشییع کنیم!

*لاریجانی: این حرفها تخریب بلاوجه است

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نعمتی، افزود: من حرف آقای نعمتی را تائید می کنم؛ طبق آئین نامه داخلی مجلس موظفیم که در مناطق حوزه های انتخابیه نمایندگان، برای آنها دفتر ایجاد کنیم؛ ما به این خشکسالی مالی خوردیم و از این تکلیف فرار کردیم، وگرنه باید برایشان ساختمان و امکانات ارتباطی ایجاد می کردیم، لذا به نمایندگان گفتیم که خودشان ساختمانی را اجاره کنند و ما پول اجاره اش را بدهیم.

وی افزود: حقوق نمایندگان مجلس همین مبلغی است که آقای نعمتی گفت؛ چرا عده ای حرف خلاف می گویند و اذهان مردم را خراب می کنند؟ به جای اینکه ساختمان یک میلیارد تومانی بسازیم که پول آن را هم نداریم، گفتیم دفتر اجاره کنند تا ما پول اجاره اش را بدهیم و سقف هم برای اجاره گذاشته ایم.

رئیس مجلس معتقد است:«به نظر من در حق نمایندگان دارد جفا می شود و این حرفها تخریب بلاوجه است.»

29217

کد خبر 612184

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 30
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سیما IR ۰۷:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    چرا الکی حاشیه سازی میشه تو این کشور
  • رضا IR ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    یعنی نماینده حدود 12 میلیون پول اجاره دفتر و حقوق کارکنانش را می دهد؟؟ در اکثر شهرستان ها دفاتر نماینده ها را ادارات می دهند و هزینه ای بابت آن پرداخت نمی شود. بهتر است به جای فرافکنی، از اتلاف پول بی زبان بیت المال جلوگیری کنید. توضیح دهید که مجلس با آن همه بودجه سالانه اش چه می کند و خروجی اش چیست؟ مجلس حتی در زمان تحریم ها آنقدر پول اضافی داشت که نماینده ها را راه به راه می فرستاد خارج برای تماشای جام جهانی و المپیک و ...
    • بی نام A1 ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
      0 0
      بستگی داره بعضی شهرها مثل تهران اره انقدر میشه ولی شهرستان ها بعیده
  • بی نام A1 ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    12 میلیون قیمت اجاره دفتر؟
  • بی نام A1 ۰۷:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    اجاره یک مکان در بهترین شرایط ماهی دو میلیون و با استخدام یک کارمند و و هزینه های جاری ماهی دو میلیون دیگر هم اضافه می شود نهایتا" چهار میلیون کافی است آنهم برای ماهی چهار پنج روز حضور دفتری ، جمع کنید این توجیهات را.
  • بی نام A1 ۰۷:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    خود صادقی هم همین را گفته. مردم هم می گویند یک قانون مشخص برای این دفاتر و مخارج وجود داشته باشد که سوئ استفاده نشود. حالا این مجلس است اما پس فردا یکهو یک مجلس هشتم دیگه ای پیدا می شه و بعضی نماینده ها سوئ استفاده می کنند. فقط همین. همه مخارج باید تحت قانون و نظارت و شفاف باشد وگرنه مردم می دانند که نماینده باید در حوزه خودش دفتر داشته باشد و خرج این دفاتر را هم مردم باید بپردازند. صدا و سیما هم که تکلیفش معلومه. ملی که نیست و متعلق به جناح سیاسی ست. مردم خودشان عاقل هستند.
    • بی نام A1 ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
      0 0
      صادقی زیادی مسائل رو بد مطرح میکنه
  • بی نام A1 ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    خب اقای صادقی هم گفت بر اساس تعداد دفاتری که نماینده ها دارن این مبلغ رو میگیرن یعنی اجاره دفتر هم لحاظ شده
  • بی نام A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    از مذاکرت فوق یه رمزگشائی از دریافت نمایندگان شد
  • بی نام A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    حق با آقای صادقیه ، بهتره هزینه های جانبی به خود نماینده داده نشه چوم مسلما بیشترش رو واسه خودش خرج میکنه
  • بی نام IR ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها چرا باید اینهمه پول بابت دفتر وخدم و حشم بگیرند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا معلوم هزینه شود
  • بی نام IR ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    احتمالا اینقدر حقوق دیگران کلان است که این برادر فکر کرده این رقم کم است که جار زده اول قوه قضائیه حالا به خودشو مجلس نمیدونم چرا ایشونو کنترل نمیکنند؟ همین حرفها ی نسنجیده همه را به جان هم می اندازد
  • بی نام IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    پس این همه به ریز و به پاش و ساخت و ساز اطراف مجلس پولش از کجا میاد؟یعنی اگه در هر حوزه ی انتخابیه یه دفتر خریداری بشه و به نماینده مجلس اختصاص پیدا کنه خیلی هزینه داره ولی ماهی 21 میلیون بدین نماینده هزینه نداره؟؟ت
  • بی نام A1 ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    خب استاد دانشگاهم همینقدر میگیره چرا نقدر شاکی هستید
  • محسن A1 ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    هيچ دروغي وجود نداره.آقاي صادقي حرف درست و به جا و درست رو زده.
  • بی نام A1 ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    مردم از جوسازی های آقای صادقی علیه نیروهای کاملا دلسوزو ولایی نظام ناراضی هستند و از مسئولین قضایی میخواهند که با ایشان برخورد کنند.
  • بی نام A1 ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    خب شفاف سازی کنید کاری نداره مثلا بگید حدود 2 تومن اجاره و بقیه پول فلان و .... الان 17 از 5 کم کنیم که میمونه 12 خب بقیه اشم بگن صرف چی میشه این پول از بیت المال و جیب مردم درستش اینه که در مورد هزینه هاشم به مردم گزارش بدید
  • بی نام A1 ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    من باور می کنم دقیقا چون حقوق نمایندگی خیلی کمه، اینقدر برای رسیدن بهش مسابقه می دن.
  • بی نام A1 ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    این همه خونه داره ساخته میشه دور مجلس خب میشه همین هزینه ها دیگه
  • حقیقت گو IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    چطور شد؟ این که خیلی بدتر از اونی شد که آقای صادقی گفتند... مگه هر دوره، برای نماینده ها باید ساختمان جدید در حوزه انتخابیه شان بسازند و بهشان تحویل بدهند؟ خوب ساختمان نماینده ی قبلی رو ازش بگیرند و بدهند به نماینده ی جدید.... مگه غیر از این عمل میشه؟ یعنی نماینده ای که از مجلس میره، ساختمانی که برای کارش از مجلس گرفته هم با خودش میبره که شما باید مجدد در هر دوره ساختمان تحویل نمایندگان بدهید و حالا به خشکسالی مالی خورده اید؟ لااقل درست توضیح بدید. اینطوری که بدتر از اونی شد که آقای محمود صادقی گفته.
  • بی نام IR ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    جفا نمیشه خدایی دیگه
  • بی نام A1 ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    یه مدیر عامل در یک شرکت جزء خصولتی،بالای هجده میلیون تومان فقط در ماه حقوق رسمی می گیرد، بعد نماینده مجلس پنج میلیون و چهارصد؟ حالا پاداش مجمع و آخر سال و حق ماموریت و آکورد و پورسانت ها بماند که آقایان می گیرند،اینکه همزمان تو هییت مدیره چند جا دیگه هم هستند بماند،بگذریم کلا ،دیگه چه خبر ،هوا چقدر آلوده شده باز..... اشاره می کنند از اون هم بگذریم.... خودتون چطورید دیگه؟
  • بی نام A1 ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    شاید حقوقتون 21 میلیون نباشه.اما ...
  • فریادکش A1 ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    این مسئله رو حمید رسایی هم تو برنامه خشت خام حسین دهباشی گفته بود. اینکه نماینده ها حدود 5 میلیون حقوق می گیرن و 14 میلیون هم برای اجاره دفتر و استخدام کارمند و راننده و . .. البته اینم گفته بود که از طرف مجلس هیچ نظارتی رو این پول نمیشه.
  • کیوان A1 ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
    0 0
    اقای لاریجانی معلومه که دلت از جای دیگه پره.
  • بی نام IR ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
    0 0
    معلوم نیست ازمبلغ خدود 15میلیون که با حقوقشون میشه 21میلیون تومان چهکار میکنن"ایا واقعا نماینده 15میلیون روهزینه دفتر ودستک نمایندگیش میکنه؟
    • بی نام A1 ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
      0 0
      مگه ساختمونشاشون خیابون الهیه اس انقدر گرون
  • مجید A1 ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
    0 0
    بهترین کار شفاف سازی است
  • بی نام A1 ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
    0 0
    کامران هم تو مجلس قبلی اینارو گفت ولی کسی گوش نداد
  • بی نام A1 ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
    0 0
    باید ساختار حقوقی شفاف بشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین