انصراف امین تارخ از تهیه‌کنندگی «بن‌بست وثوق»

میزان نوشت: تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بن‌بست وثوق» اولین ساخته بلند سینمایی حمید کاویانی در میانه فیلم تغییر کرد.

فیلمبرداری فیلم‌سینمایی «بن‌بست وثوق» ساخته حمید کاویانی در شرایطی به نیمه رسید که تهیه‌کننده‌اش تغییر کرد. امین تارخ که پیش از این تهیه کننده اثر بود، جای خود را به مهرداد فرید داد و پروانه ساخت جدید فیلم نیز صادر شد.

فیلمبرداری فیلم هم اینک در منطقه دزاشیب در خانه‌ای در حال انجام است و امین تارخ و هانیه توسلی در این لوکیشن جلوی دوربین می‌روند.

در این فیلم، بازیگران مطرح سینما از جمله جمشید مشایخی، مهدی پاکدل، هومن برق نورد و هانیه توسلی حضور دارند.

گفتنی است، ملک جهان خزاعی طراح صحنه و لباس بین المللی و پیشکسوت سینما، پس از ۸ سال دوری از تولیدات داخلی سینمای ایران، در این فیلم به عنوان طراح هنری حضور دارد.

57244

کد خبر 612683

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار