ایسنا نوشت: دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی، گفت: وضعیت جامعه ما باید به سمتی نیل کند که در آن شهروندان مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی مسئولان را بشناسند و بفهمند با رعیت متفاوت هستند و نباید منتظر لطف کسانی از بالادست باشند، بلکه باید حقوق اساسی خود را از حکومت مطالبه کنند.

محمدحسن ضیایی‌فر صبح امروز طی سخنانی در همایش «قانون اساسی و حقوق ملت» که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، با بیان اینکه ملت ایران از دوران مشروطه تاکنون برای دستیابی به حقوق خود و آزادی‌های اجتماعی تلاش‌های فراوانی انجام داده‌اند،‌ اظهار کرد: متاسفانه با وجود چنین سابقه‌ای در تاریخ ما همچنان در زمینه تامین حقوق و آزادی‌های مردم و حاکمیت قانون و عدالت با مشکلاتی روبرو هستیم.

وی افزود:‌ ما باید با شتابی منطقی و قانونمند به سمت محدودسازی دولت و کاستن از اختیارات دولت در زمینه کمتر کردن آزادی‌های مشروع مردم و حذف بوروکراسی‌های زاید حرکت کنیم تا بتوانیم در وضعیتی مطلوب قرار بگیریم.

دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی با بیان اینکه مسئولان نباید گمان کنند عقل کل هستند، اظهار کرد: اینکه جامعه ما در شرایطی قرار گیرد که در آن مسئولان عقل کل به حساب بیایند و مردم نیز منتظر راهبردهای آنها برای حرکت باشند و هر آنچه که از آزادی‌ها و اختیارات به جامعه داده می‌شود، لطف بالادستی‌ها محسوب شود، موضوعی است که باید از جامعه ما دور شود.

ضیایی‌فر در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لزوم مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی مسئولان، اظهار کرد: وضعیت جامعه ما باید به سمتی نیل کند که در آن شهروندان مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی مسئولان را بشناسند و بفهمند با رعیت متفاوت هستند و نباید منتظر لطف کسانی از بالادست باشند، بلکه باید حقوق اساسی خود را از حکومت مطالبه کنند.

وی ادامه داد: ما در بستر همدلی و هم‌افزایی می‌توانیم مشکلات کنونی را رفع کنیم تا به سمت تثبیت پایدار حقوق شهروندی و توسعه همه‌جانبه حرکت کنیم.

ضیایی‌فر در پایان تاکید کرد: با تدوین این منشور و تقویت نظارت‌ها از سوی رئیس جمهوری شاهد همت و تلاش دولتمردان در اجرای کامل قانون اساسی و غبارروبی از بخش حقوق ملت هستیم تا به شرایطی برسیم که در آن مردم شاهد دسترسی به همه حقوق خود باشند.

۴۷۴۷

کد خبر 613809

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
    4 0
    بنظرم اول از همه باید به مسئولان حقوق شهروندی را یاد بدهیم و ایشان باید بفهمند وقتی در حاکمیت قرار می گیرند تا مین امنیت و آسایش مردم جزو وظایف شان است نه اینکه به مردم لطف می کنند.
  • بی نام A1 ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
    4 0
    یکی پیدا شد از مردم حرف بزنه افسوس که فقط در حد حرف باقی می مونه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین