به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، علی ترکاشوند این مطلب را اعلام کرد و گفت: ارادت به اهل بیت (ع) کاملا در اقدامات سازمان زیباسازی شهرداری کرج مشهود است و این سازمان مطابق با تقویم مناسبتی که پیش از این تدوین شد اقدامات مطلوبی را در سطح شهر به معرض نمایش گذاشته است.
این مسئول برنامه ریزی مناسب برای ایجاد فضای مطلوب در مناسبت های مختلف را از مزیت های تدوین تقویم مناسبتی در سازمان زیباسازی دانست و افزود: پیش بینی کامل اجرای برنامه ها به صورت منسجم و دقیق از شاخص های مهم سازمان زیباسازی در اجرای برنامه ها و طرح های اجرایی در نیمه دوم سال جاری بوده است.
وی با اشاره به اینکه تحقق چشم انداز مشخص و راهبردی جهت برپایی بزرگداشت و رویدادهای برتر در شهر از سیاست های مدیریت شهری کرج به شمار می رود اضافه کرد: سازمان زیباسازی به عنوان یکی از زیر مجموعه های مدیریت شهری با تدوین تقویم مناسبتی این نهاد را در تحقق اهداف و سیاست های خود در این زمینه یاری می کند.
اکران بنرهای شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)، اکران بنرهای ولادت حضرت معصومه (س)، اکران یکپارچه طرح های هفته دولت، اکران بنرهای یکسان شهادت امام محمد تقی (ع)، سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به صورت یکپارچه، اکران یکسان بنر همزمان با ولادت امام علی النقی الهادی (ع)، نصب بنر در سطح شهر متناسب با ولادت امام موسی کاظم (ع) و اکران یکپارچه بنر شهادت امام حسن مجتبی (ع) از جمله اقدامات مطلوبی بود توسط سازمان زیباسازی به نحو مناسبی اجرایی شده و ترکاشوند به آنها اشاره کرد.
شهردار کرج با اشاره به ضرورت توجه به مظلومیت اهل بیت (ع) و ترویج فرهنگ اسلامی بین شهروندان تزئین چهره شهر متناسب با مناسبت های مذهبی را از اولویت های مدیریت شهری ذکر و عملکرد زیباسازی کرج در زمینه انعکاس سخنان و توصیه های اهل بیت (ع) همزمان با مناسبت ها را مثبت ارزیابی کرد.
این مسئول با بیان اینکه در اکران بنرهای مناسبتی توسط زیباسازی، نماهای از فرهنگ ایثار و شهادت و ترغیب مردم برای ارادت به ائمه (ع) کاملا مشهود است، اظهار داشت: ترویج و نهادینه کردن باورهای دینی بین مردم به ویژه نسل های جوان و نوجوان از جمله اهداف زیباسازی برای اکران بنرهای مناسبتی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نهادینه کردن فرهنگ نماز در سطح شهر اشاره و بیان کرد: بنرهای اطلاع رسانی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز در سطح شهر نیز توسط سازمان زیباسازی و به مطلوب ترین نحو اکران شد.
این مسئول افزود: بهبود سیمای شهری و ایجاد نمایی مناسب در شهر همچنین رسیدن به استانداردهای بصری مطلوب نیز با هماهنگی در اکران یکپارچه بنرهای مناسبتی محقق می شود و این مهم در اکثر عملکرد سازمان زیباسازی مشاهده شده است.
در ادامه به بخشی از عملکرد سازمان زیباسازی در زمینه اکران بنر و نمایش مناسبت ها به صورت ویژه می پردازیم.
بنرهای ولادت امام رضا (ع) در سطح شهر کرج اکران شد
سازمان زیباسازی شهرداری کرج به مناسبت ولادت امام هشتم (ع) و تبریک این روز به شهروندان، اقدام به طراحی چاپ و اکران بنر هایی درسطح شهر کرده است.
نصب بنرهایی با موضوع دفاع مقدس در سطح شهر کرج روی سازه های جدید مووینگ
مدیر عامل سازما زیباسازی ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و با اشاره به ضرورت توجه به گرامیداشت یاد شهداء اظهار داشت: سازمان با اکران بنر هایی به همین مناسبت در سطح شهر اقدام به اطلاع رسانی هفته دفاع مقدس کرد.
سازمان زیباسازی کرج به استقبال عید غدیر رفت/ اختصاص بیش از دو هزار متر فضا برای اکران تبلیغات
سازمان زیباسازی اقدام به اجرای طرح های فرهنگی یکسان در سطح شهر کرده است. این تبلیغات با هدف ترویج فرهنگ اسلامی و توجه به مناسبت های مذهبی به صورت یکپارچه در تمام سطح شهر صورت اکران شده است. بیش از دو هزار متر مربع در شهر به اکران های تبلیغاتی دهه ولایت اختصاص یافته است.
اکران بنرهای مناسبتی با موضوع محرم در کرج
به همت سازمان زیباسازی شهرداری کرج بنرهای مناسبتی با موضوع محرم در سطح شهرروی سازه های استندی نصب شد.
کرج با اکران بنرهای سریالی محرم سیاه پوش شد
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری کرج از اکران بنرهای یکسان با موضوع محرم در حاشیه خیابان های سطح شهر خبر داد و گفت: این امر همزمان با آغاز محرم صورت گرفت.
بر ضرورت تبیین اهداف قیام سرور و سالار شهیدان تاکید کرد و افزود: نصب بنرهای موضوعی در ایام محرم با این هدف انجام شده است. فضاسازی شهر به نحو مطلوب و تحقق جایگاه معنوی محرم از اصلی ترین وظایف مسئولان محسوب می شود و سازمان زیباسازی کرج نسبت به تحقق این مهم اهتمام ویژه ای دارد.
اکران بنر های مناسبتی اربعین بر سازه های استند در سطح شهر کرج
به همت سازمان زیباسازی شهرداری کرج بنرهای مناسبتی اربعین بر روی سازه های استند در سطح شهر نصب شد. شایان ذکر است تصاویر این بنر ها با موضوع پیاده روی اربعین و زیارت تعیین شده و این امر با هدف احترام گذاشتن به ایام محرم به عنوان یکی از وظایف ذاتی سازمان زیباسازی اجرایی شده است.
اکران بنرهایی به مناسبت 28 صفر توسط زیباسازی کرج
همزمان با فرا رسیدن 28 صفر سازمان زیباسازی شهرداری کرج اقدام به نصب و اکران بنرهایی با این موضوع درسطح شهر کرده است.
اکران بنر همزمان با هفته بسیج در کرج
به همت سازمان زیباسازی شهرداری کرج بنرهایی به مناسبت هفته بسیج در سطح شهر اکران شد.
بنر های اطلاع رسانی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز در سطح شهر اکران شد
به همت سازمان زیباسازی شهرداری کرج بنرهای اطلاع رسانی بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز در سطح شهر اکران شد. حدود هزار و 800 متر مربع بنر در سطح کلانشهر کرج با موضوع اطلاع رسانی در خصوص بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز اکران شده است. سازمان زیباسازی اقدام مطلوبی در راستای اطلاع رسانی آن انجام داده که از جمله این اقدامات می توان به اکران بنر روی 60 استند، 10 عدد پل عابر پیاده و 50 داربست اشاره کرد.
شایان ذکر است، اجرای طرح های تبلیغات محیطی، نصب استندها و بیلبوردهای شهری، اجرای طرح های فرهنگی و جانمایی المان های حجمی موقت و دائم از جمله برنامه های سازمان در مناسبت ها میباشد اجرای طرح های مذکور نقش بسزایی در ترویج فرهنگ اسلامی بین شهروندان و آشنایی نسل جوان با این فرهنگ دارد.
46
نظر شما