شادیانه‌های گیلان با «دیلمون» به جشنواره موسیقی فجر آمد

گروه موسیقی «دیلمون» به سرپرستی و خوانندگی محمود فرضی‌نژاد، با شادیانه‌های گیلان در سی‌ودومین جشنواره موسیقی فجر، روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گروه «دیلمون» که پیش از این در جشنواره‌های مختلف داخلی و خارجی اجرا داشته است این بار با آثاری جدید، چهارشنبه ۲۲ دی ساعت ۱۸ در سالن مجموعه برج آزادی تهران در سی‌ودومین جشنواره موسیقی فجر به دیدار مخاطبین خواهد رفت تا به اجرای قطعاتی چون «دیلمون رجه»، «امیری»، «قربتی»، «دراز تومونه جون»، «کرند اسب»، «له له»، «گوسند دوخان»، «اهه بگو»، «رعنا» و «کونوس کله» بپردازد.

در این گروه هنرمندانی چون آرش عشقی به عنوان تنظیم کننده قطعات، صابر غلامی‌پور، توماج مصفا، سبحان سرابی، رامین عبدالهی، نوید لاهیجی، علی اطهری، منیژه واحد قاضیانی و حدیث نیکرو همکاری و هنرنمایی و آواز محمود فرضی نژاد را همراهی خواهند کرد.

محمود فرضی نژاد، نویسنده و کارگردان تئاتر، آوازخوان محلی گیل و دیلم و نوازنده کمانچه، طراح و تنظیم کننده رقص های آیینی، بیش از 15 سال سابقه در زمینه تحقیق و پژوهش و باز آفرینی آیین‌ها، اسطوره ها و افسانه های گیل و دیلم و ایران را داراست.

سی و دومین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به ریاست حمیدرضا نوربخش از ۲۲ دی تا یک بهمن در تهران برگزار می شود.

57242   

کد خبر 619047

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار