منصور فیروزبخت افزود: از این تعداد 31 نفر مرد و سه نفر زن بودند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 25 نفر بوده 36 درصد افزایش داشته است.
بگفته وی آمار فوتی های ناشی از سوء مصرف موادمخدر استان بر اساس تعداد پرونده های تعیین علت فوت که به پزشکی قانونی ارجاع شده است، می باشد.
مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری گفت: سهولت دسترسی به موادصنعتی و تغییر الگوی مصرف از سنتی به صنعتی از جمله موادمخدر جدید نظیر هروئین، کراک و شیشه موجب شده تا معتادان ابتدا استعمال موادمخدر را به صورت تدخینی (کشیدن) برگزیده و به مرور از روش تزریقی برای استعمال مواد صنعتی استفاده کنند.
وی ادامه داد: این روش علاوه بر افزایش خطر انتقال بیماری هایی نظیر هپاتیت و ایدز، مرگ و میر را حین تزریق افزایش می دهد.
فیروز بخت اظهار کرد: امسال 22 هزار و 342 معاینه در پزشکی قانونی استان انجام شده که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل 4.9 درصد افزایش داشته است.
به گفته وی 15هزار و 765 مورد معاینات انجام شده مردان و 6 هزار و 577 مورد زنان بودند.
مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال وبختیاری گفت: 457 جسد طی سال جاری برای معاینه به این مرکز ارجاع شده که از این تعداد 348 جسد مرد و 109 نفر زن بوده است.
فیروز بخت همچنین اظهار کرد: 14مورد فوتی به دلیل غرق شدگی به مراکز پزشکی قانونی استان ارجاع شده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل 12.5 درصد کاهش داشته است.
وی اظهار کرد: طی 9 ماه امسال پنج مورد فوتی به دلیل گاز گرفتگی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده است.
فیروز بخت تعداد اجساد معاینه شده حوادث کار را 12 مورد عنوان کرد و گفت: این تعداد نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.
وی تعداد فوتی های تصادفات 9 ماه امسال را 185 مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد 135 مورد مرد و 50 مورد زن بودند که این تعداد 21.7 درصد افزایش داشته است.
فیروز بخت اظهار کرد: سال گذشته 2 هزار و 704 مورد معاینات تصادفات در استان انجام شده که از این تعداد یکهزار و 890 نفر مرد و 814 مورد زن بوده است.
گفتنی است ، استان چهارمحال وبختیاری از استان های پاک کشور از نظر آلودگی به مواد مخدر محسوب می شود.
نظر شما