باشگاه استقلال با صدور بیانیه ای اعلام کرد انبوه خبرهای منفی درباره این تیم شایعه است.

در بخشی از این بیانیه آمده است:«به دنبال تولید اخبار بی اساس و کذب درباره « حضور واعظ آشتیانی ، بعد از مسابقه در ریاض در رختکن تیم استقلال و خداحافظی با بازیکنان » لازم به تاکید و یادآوری است که واعظ آشتیانی ، خسرو دانشجو و علی انصاری زمانی وارد ورزشگاه ملک فهد شدند که بازیکنان استقلال مشغول تمرین و نرمش قبل از مسابقه بودند . همچنین در پایان مسابقه هم مدیرعامل ، رئیس هیات مدیره و عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در رختکن تیم استقلال حضور نداشتند . ساختن این گونه اخبار کذب تولید جریانی است که منفعت اقتصادی خود را در آستانه فصل نقل و انتقالات در تغییر و تحولات مدیریتی در باشگاه استقلال می بینند .»
این خبر را دیروز یکی از خبرگزاری ها طرح و آن را در گفت و گو با خسرو دانشجو تکذیب کرده بود. همچنین در بند دیگری از این بیانیه آمده است:«پس از انتشار خبری بی اساس و کذب توسط برخی رسانه های مکتوب ، باشگاه استقلال هرگونه درگیری و مشاجره لفظی بین صمد مرفاوی و مجید نامجو مطلق را تکذیب می کند و رابطه صمیمانه و بدون حاشیه این دو همبازی قدیمی و همکاران امروز از جمله نقاط قوت نیم فصل دوم تیم استقلال بوده است .»
و البته در مهمترین بند از این جوابیه آمده است:«این روزها شایعات مختلفی درباره کسر شدن سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا شنیده می شود . به اطلاع افکار عمومی و هواداران باشگاه استقلال می رسانیم که اخبار رسمی در این مورد توسط سایت فدراسیون فوتبال ، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا و رسانه های معتبر منتشر خواهد شد .» البته این خبر بخش های دیگر هم داشت که خیلی زود اصلاح شد.

کد خبر 61928

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۵
    0 0
    بمانیدواستقلال را نابودکنیذ ای مدعیان فوتبال پاک چه کسی جواب اشکها وغم هواداران را میدهدهیچکس به جز شما نابودی استقلال را نمی خواهد این را سالها بعد درتاریخ استقلال مینویسد
  • محمد IR ۱۵:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۵
    0 0
    خدا رو شکر که مدیر عاملمون عوض نمی شه،دماغ بعضی ها که تو تلویزیون از خودشون تعریف می کردن اما یادی از 9 و 13 شدن نمی کردن حسابی بسوزه!!!
  • آيدين IR ۰۵:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    بارفتن صمد خيلي چيزا حل ميشه و با موندنش استقلال نابود ميشه همينطور كه آرش و طالب لو نابود شدن حالا هم نوبت مجيديه
  • بدون نام IR ۰۵:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    اقا رضا، مگه اون قبلی ها چه گلی به سر استقلال زدند که واعظ نزده
  • ایمان IR ۰۶:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    من برام فرق نمیکنه چه کسی مدیر عامل باشه.مهم استقلاله.ما باید از هر کسی که تو استقلال مسئولیت داره حمایت کنیم.حالا میخواد واعظ باشه یا فتح الله زاده یا حجازی و...درود بر پرافتخار ترین باشگاه آسیا
  • علی IR ۲۰:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    0 0
    آقا رضا ، چرا شلوغش می کنی؟ هواداران چرا باید اشک بریزند و غمگین باشند؟ برای چه استقلال نابود بشه؟ بهترین مدیرعامل بالای سر استقلال هست. نکنه منظورت مدیر عامل قبلی که تیم رو نهم کرد؟
  • میرزایی IR ۰۵:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
    0 0
    واعظ دیگر بسه دست از سر استقلال بردار خجا لت بکش

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین