در پی انتشار گزارش های محرمانه دستگاه های اطلاعاتی آمریکا درباره نفوذ سایبری روسیه به سیستم انتخاباتی این کشور و هک ای میل های ستاد انتخاباتی هیلاری این موضوع بازتاب گسترده ای در رسانه های آمریکا داشته است.

به گزارش خبرآنلاین عمده روزنامه ها و وب سایت های خبری آمریکا روز شنبه تیترهای اول خود را به این موضوع اختصاص داده و انگشت اتهام را به سمت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه نشانه رفتند.


روزنامه يو‌اس‌اي تودي، پرتیراژ ترین روزنامه سراسری آمریکا تیتر زده است که دخالت سايبري در انتخابات آمريکا به دستور پوتين بوده است

این روزنامه نوشته است:  آمریکا گزارشی را درباره حمله سایبری روسیه منتشر کرد که از حالت محرمانه خارج شده و در آن آمده است پوتین دستور کمپینی برای تحت تاثیر قرار دادن انتخابات (آمریکا) را صادر کرده بود.

در همین حال منابع خبری دیگر در سراسر دنیا نیز به این موضوع توجه ویژه ای کرده اند از جمله خبرگزاری فرانسه چندین گزارش و تحلیل در خصوص گزارش منتشر شده توسط دستگاه های اطلاعاتی آمریکا مبنی بر نفوذ سایبری روسیه به انتخابات امریکا منتشر کرده است. 

خبرگزاری فرانسه نوشته است دستگاه هاي اطلاعاتي آمريکا معتقدند روسيه در تلاش براي تضعيف کلينتون بوده و یک موضوع شخصی با او داشته است.

براساس گزارش دستگاه های اطلاعاتی آمریکا آمده است: هدف از عملیات سایبری روسیه ، تلاش­ برای تضعیف هیلاری کلینتون نامزد دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بوده است.

جان کری وزیر امور خارجه امریکا نیز در مصاحبه ای که صبح امروز منتشر شد با محکوم کردن این اقدام روسیه گفت باراک اوباما  گفتگوی مستقیمی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه درباره این موضوع داشت و به روشنی گفت که می داند چه اتفاقی در حال روی دادن است و آنها باید آن را متوقف کنند.

4949

 

 

کد خبر 620598

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام ۰۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    2 0
    اگر رسانه ها و مطبوعات استقلال كافي و حداقلي داشته باشند ما اتفاقات بين المللي رو انگونه كه هست مي فهميم نه انگونه كه حكومت بخواهد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین