۰ نفر
۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۵

رئیس پلیس راه استان همدان گفت: یک دستگاه خودروی پراید با هفت سرنشین در جاده قدیم همدان به ساوه واژگون شد و 3 نفر از سرنشینان آن مصدوم شدند که حال مصدومان وخیم گزارش شده است.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ سرهنگ رضا عزیزی، فرمانده پلیس راه استان طی گفتگو با خبرآنلاین گفت: شامگاه جمعه در جاده قدیم همدان به ساوه یکدستگاه پراید با هفت نفر سرنشین واژگون شد که در این سانحه رانندگی یک کودک به همراه 2 زن به شدت مصدوم شده و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: خستگی و خواب آلودگی راننده علت این سانحه اعلام شده است.

رئیس پلیس راه استان همدان ادامه داد: 51 درصد از سوانح جاده ای این استان واژگونی بوده که نسبت به میانگین کشوری 13 درصد بالاتر است.

سرهنگ عزیزی افزود: استان همدان استان واسط بوده و بیشتر رانندگان هنگام ورود به حوزه استحفاظی این استان خسته و خواب آلود هستند.

وی یادآور شد: طبق آمارهای موجود بیشترین علت واژگونی خودروها در جاده های این استان بی توجهی به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی بوده است.

عزیزی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشتر جاده های برون شهری این استان بزرگراه بوده رانندگان بر مبنای سرعت پیش بینی شده در تابلوهای انتظامی حرکت نکرده و در سر پیچ ها واژگون می شوند.

به گزارش خبر آنلاین تاکنون 314 شهروند در 9 ماهه سالجاری در سوانح جاده ای استان همدان جان خود را از دست داده اند.

 

۴۸

کد خبر 620697

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار