بسیج همگانی برای مقابله با آسیب های اجتماعی

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: یک هزار و 500 نفر تحت پوشش بهزیستی در مراکز شبانه روزی خدمات دریافت می کنند و پرداخت هزینه نگهداری این افراد از طریق یارانه دولتی امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرآنلاین ،دکتر امید قادری مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در نشست مشترک با پزشکان خیر کرمانشاهی که در محل شیرخوارگاه معتضدی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: دامنه فعالیت در حوزه بهزیستی گسترده است و افرادی که جامعه بهزیستی هستند به نوعی با یک نوع آسیب اجتماعی سروکار دارند.


وی ادامه داد: بهزیستی از دوران کودکی تا سالمندی با فرد سروکار دارد و متولی رسیدگی به افراد در این طیف است.


به گفته مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، استان کرمانشاه دارای 32 هزار معلول است که از نظر آمار معلولیت بالاتر از میانگین کشوری است.


دکتر قادری خاطرنشان کرد: یک هزار و 500 نفر تحت پوشش بهزیستی در مراکز شبانه روزی خدمات دریافت می کنند و پرداخت هزینه نگهداری این افراد از طریق یارانه دولتی امکان پذیر نیست و در همه جای دنیا حکومت ها نمی توانند بدون کمک خیرین به جامعه هدف بهزیستی خدمات ارائه دهند.


این مقام مسئول با بیان اینکه مددجویان علاوه بر انواع خدمات به خدمات پزشکی بیشتر احتیاج دارند، گفت: نیازمندیم که پزشکان خیر در بخش های مختلف عمومی و تخصصی پای کار باشند.


وی هدف از برگزاری این نشست را ارائه پنل مشارکت در حوزه سلامت عنوان کرد و گفت: ما نیاز داریم که خیرین در زمینه ساخت و ساز مراکز نگهداری معلولین ورود پیدا کنند.


مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه یادآور شد: در سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه تعداد سه مرکز پرورشگاهی و شبه خانواده در استان احداث شد و شیرخوارگاه معتضدی نیز تجهیز شد، اما نیاز داریم در مراکز تحت پوشش بهزیستی مانند شیرخوارگاه، خانه سلامت دختران و زنان پزشک داشته باشیم و باید کاری کنیم خدمات پزشکی به جامعه هدف بهزیستی متمرکز باشد.

امیر قنبری مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان نیز اظهار کرد: باید خدمات بهزیستی را اطلاع رسانی کرد و بسیاری از مردم راغب کمک به این نهاد حمایتی هستند.


وی ادامه داد: تشکیل ستاد کمک به ازدواج مددجویان بهزیستی و همچنین مسکن آنها می تواند راهکاری سازنده برای جذب کمک خیرین و مردم باشد.


مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان کرمانشاه بر اعتمادسازی برای جذب خیرین تأکید کرد و گفت: هر معلول می تواند یک حامی داشته باشد.

به گفته قنبری، مجمع خیرین سلامت استان در راستای تجهیزات درمانی به بهزیستی پای کار است و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزد.

دکتر فتاح فرخی رئیس سازمان نظم پزشکی استان کرمانشاه نیز در این نشست گفت: بزرگترین مراکز خدماتی در اروپا توسط خیرین ساخته شده و همه جای دنیا خیران پای کار بوده اند.

وی بیان داشت: سازمان نظام پزشکی استان می تواند با برنامه ریزی های بهداشتی درمانی بازوی توانایی برای بهزیستی باشد.
علی الماسی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز گفت: باید بسیج همگانی برای از بین بردن آسیب های اجتماعی در استان وجود داشته باشد و هر کس با هر استعدادی پای کار باشد و کمپینی تشکیل شود.

به گفته این مسئول، در حال حاضر روند مناسبی برای از بین بردن آسیب اجتماعی در استان وجود نداشته و همه باید تلاش کنند و سازمان های مردم نهاد می توانند پای کار باشند.

فردین معتمدی معاون بهداشت و درمان هلال احمر نیز عنوان کرد: انعقاد تفاهم نامه بین بهزیستی و هلال احمر می تواند در استفاده از ظرفیت داوطلبین هلال احمر در کمک به کارهای خیر تعاملات بیشتری ایجاد کند.

وی افزود: کمک به اقشار آسیب پذیر جزو وظایف هلال احمر است.

حمید آریایی تبار رئیس انجمن چشم پزشکی استان کرمانشاه نیز گفت: در زمینه چشم پزشکی نهایت همکاری را با بهزیستی خواهیم داشت و باید سعی شود در بحث پیشگیری های ناشی از معلولیت اقدامات خوبی انجام شود.

46

کد خبر 623939

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین