به گزارش خبرآنلاین، محمدتقی رهبر نماینده اصفهان، در مورد بیانیه هستهای ایران، ترکیه و برزیل در راهروهای پارلمان گفت: با این توافق فشارها از روی جمهوری ایران برداشته میشود. البته امکان تخلف و تقلب در آن وجود دارد. اما دولت ثالثی مانند ترکیه که همجوار ماست، بعید است به ایران خیانت کند.
وی با تاکید بر اینکه درعین حال تصمیمات لازم را باید در این مورد اخذ کرد، اظهار داشت: این حرکت در مجموع مثبت است.
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس، با اشاره به جلسه غیر علنی صبح امروز مجلس گفت: در این جلسه نمایندگان این سوال را مطرح کردند که آیا احتمال تخلف و تخطی از بیانیه تهران وجود دارد یا خیر؟ و تاکید کردند که تضمینهای لازم از دو کشور طرف ایران باید گرفته شود.
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس گفت: نمایندگان در جلسه غیرعلنی امروز خواستار اخذ تضمینهای لازم از دو کشور ترکیه و برزیل برای عمل به بیانیه تهران شدند.
کد خبر 62487
نظر شما