رئیس جمهوری افغانستان به تظاهرات اخیر در کشورش علیه ایران واکنش نشان داد و آن را کار نادرستی خواند.

به گزارش بی بی سی ، کرزای که در جواب به سوال یک خبرنگار در  کنفرانس خبری در کابل صحبت می کرد، گفت که "تظاهرات علیه یک کشور دوست و برادر به نظر من کار درستی نیست."

وی افزود: "قانون اساسی افغانستان حق تظاهرات را به مردم داده است اما کسانی که از وضعیت پناهجویان افغان در ایران تشویش دارند، بگذارند تا دو حکومت این مسئله را بین خود حل کنند."

بی بی سی افزود:اخیرا در پی انتشار گزارشهایی در مورد اعدام شماری از  افغانی های مقیم ایران، تظاهراتی در کابل، جلال آباد و هرات راه اندازی شدکه تظاهرکنندگان شعارهایی علیه ایران سر داده و خواستار رسیدگی دولت افغانستان به گزارشهای اعدام  افغان در ایران شدند.

حکومت افغانستان تائید کرده که شش  افغانی در ایران در ماههای اخیر اعدام شده اند.گفته می شود که بیشتر افغانیانی که در ایران زندانی هستند، متهم به قاچاق مواد مخدر بوده اند.

کد خبر 62693

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین