به گزارش خبرآنلاین؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، در این باره گفت: استان زنجان با تولید بیش از 10 درصد گوشت بوقلمون یکی از قطب های تولید این محصول در کشور بوده و در حال حاضر 19 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 145 هزار و 600 قطعه در استان در حال فعالیت هستند.
رحمان رستمخانی افزود: در صورت فعال بودن کل ظرفیت استان و با احتساب 2 دوره پرورش درسال، استان زنجان قابلیت تولید سالانه بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون را دارد.
وی از تولید بالغ بر 2 هزار و 130 تن گوشت بوقلمون طی نه ماهه نخست سال جاری در استان زنجان خبر داد و تصریح کرد: در این راستا در استان اکثرا از نژادهایBUT6، نیکولاس و هیبرید که عمدتاً از کشورهای اروپایی و کانادا وارد کشور می شوند مورد استفاده قرار می گیرد.
46
نظر شما