خبرگزاری صدا و سیما نوشت: نماینده جمهوریخواه سنای آمریکا با ادعای اینکه رئیس جمهور روسیه جنایتکار جنگی است، گفت: هیچ مدرکی دال بر تقلب در انتخابات اخیر ریاست جمهوری این کشور مشاهده نکرده است.

یه گزارش سی ان ان، سناتور جان مک کین نماینده جمهوریخواه ایالت آریزونا در سنای آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: تاکنون مدرکی دال بر تقلب در انتخابات اخیر ریاست جمهوری این کشور مشاهده نکرده است. وی گفت تمرکز من بر روی مسائل امنیت ملی است و در حال حاضر بحث صلاحیت افرادی مانند ژنرال ماتیس به عنوان وزیر دفاع جدید و همکاری با پمپئو (مدیر سیا) در اولویت قرار دارد. صادقانه می گویم که من مدتی پیش تصمیم گرفتم که به هر آن چه که رئیس جمهور بیان می کند واکنش نشان ندهم.

من تلاش می کنم بر روی افرادی که رئیس جمهور قصد دارد با آنها همکاری کند، تمرکز کنم. مجری شبکه سی ان ان گفت شما به شدت درباره مواضع آمریکا در قبال روسیه دیدگاه انتقادی داشته اید. اخیرا اعلام شد که اواخر ماه دسامبر میان «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی ترامپ و سفیر روسیه گفتگوی تلفنی انجام شده است. آیا شما به توانایی و صلاحیت مایکل فلین به عنوان مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا اطمینان دارید؟ جان مک کین گفت: من به توانایی های وی اطمینان دارم و هیچ اطلاعاتی هم درباره تماس تلفنی وی با سفیر روسیه ندارم.

هر چند فکر نمی کنم که این اقدام معمول باشد. اما آن چه که مرا نگران می کند رویکرد کلی ما در قبال روسیه است. من معتقدم نه تنها تحریم ها باید علیه روسیه اعمال شوند بلکه باید تشدید شوند. رئیس جمهور روسیه یک جنایتکار جنگی است. وی با بکارگیری هواپیما و سلاح های هدایت شونده دقیق بیمارستان ها را در حلب هدف قرار داده است. وی بطور عمد زنان و کودکان را در سوریه قتل و عام کرده است. این اقدامات ننگین هستند. وی اوکراین را تجزیه و جزیره کریمه را به خاک روسیه ملحق کرده است. پویتن همچنان به فشارهای فزاینده بر روی کشورهای حوزه دریای بالتیک ادامه می دهد. وی تهدیدی جدی علیه ما محسوب می شود.

مجری شبکه سی ان ان از نماینده جمهوریخواه سنای آمریکا پرسید آیا فکر می کنید دونالد ترامپ با دیدگاه های شما درباره روسیه موافق است؟ مک کین در پاسخ گفت من می دانم که ژنرال «جیمز ماتیس» وزیر دفاع ،«مایک پامپئو» مدیر سیا و ژنرال فلین همگی دیدگاه هایی مشابه دیدگاه های من درباره روسیه دارند. من می دانم که دونالد ترامپ برای دیدگاه های این افراد احترام قائل است و این افراد می توانند دیدگاه های ترامپ را درباره روسیه تحت تاثیر قرار دهند.

مجری شبکه سی ان ان از مک کین پرسید «شان اسپایسر» سخنگوی کاخ سفید در نخستین کنفرانس خبری خود احتمال اقدام مشترک آمریکا و روسیه را بر ضد داعش در سوریه رد نکرد. دیدگاه شما در این خصوص چیست؟ مک کین در پاسخ گفت اگر اقدام مشترکی میان روسیه و آمریکا در سوریه انجام شود من عمیقا متاثر خواهم شد. من در این جا مثال هایی را به شما ارائه می کنم. روس ها نیروهای میانه رو مخالف را در سوریه که ما از آنها حمایت تسلیحاتی و آموزشی می کنیم، هدف قرار دادند. از سوی دیگر در حالی که گروه داعش بار دیگر کنترل شهر پالمیرای (تدمر)سوریه را به دست گرفته است، در مقابل نیروهای روسی در برابر این اقدام داعش هیچ واکنشی نشان ندادند. این مساله نشان می دهد که اولویت روسیه در سوریه به هیچ وجه هدف قرار دادن داعش نیست. روسیه در سوریه مستقر شده است تا حضور بشار اسد را در قدرت این کشور تقویت کند.
52312

 

کد خبر 628668

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
    0 1
    اگه پوتین جنایت کار جنگی باشه این یارو مک کین حرامزاده جنگی هست. یه کم از افتخاراتت در کشتن و تجاوز به ویتنامی ها بگو جناب مک کین

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین