۰ نفر
۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۷

رییس اسبق کانون صرافان گفت: «تلاطمی که توزیع‌کنندگان ارز در بازار ایجاد می‌کنند، مسلما باعث متضرر شدن عده‌ای و منتفع شدن کسانی خواهد شد.»

اصغر سمیعی در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین اظهار داشت: «صرافی‌های بانکی با شیوه‌های عجیب و غریب نبض بازار را به دست گرفته‌اند.»

وی افزود: « کنترل قیمت‌ها که واقعا ما نمی‌دانیم توسط چه مرجع یا کسانی انجام می‌شود، به قدری اعجاب‌آور است که ما صرافان قدیمی را هم که در طول حدود نیم قرن شاهد انواع تلاطم‌ها در بازار ارز بوده‌ایم، به تعجب وا می‌دارد.»

رییس اسبق کانون صرافان تصریح کرد: «آخر وقت روز دوشنبه دلار با قیمتی بیش از 100 تومان زیر بازار توسط این صرافی‌ها معامله می‌شود و بسته می‌شود. فردا صبح با قیمت بازار یعنی بیش از 150 تومان گران‌تر از روز گذشته باز می‌کند و بعد هر چند دقیقه یک‌بار قیمت را بدون توجه به بازار پایین می‌آورد تا باز آخر وقت به همان حدود قبلی اختلاف، یعنی 100 تومان برسد. این به معنای رانت بیشتر برای برخی است.»

سمیعی عنوان کرد: «نکته و سوال این است که این تعیین و تغیر نرخ‌ها چگونه انجام می‌شود؟ و چه کسانی از این روند تغییرها از قبل اطلاع دارند؟ و سودی که از این اطلاع حاصل می‌شود (رانت اطلاع)، از کجا می‌آید و از جیب چه کسانی خارج می‌شود؟

وی متذکر شد: «معلوم است تلاطمی که توزیع‌کنندگان ارز در بازار ایجاد می‌کنند، مسلما باعث متضرر شدن عده‌ای و منتفع شدن کسانی خواهد شد.»

رییس اسبق کانون صرافان خاطرنشان کرد: «آدم‌های بی‌اطلاع همان زیانکاران و آدم‌های صاحب اطلاع همان‌هایی هستند که از محل زیان مردم سود می‌برند و سعی می‌کنند جیب پر نشدنی خود را  پر کنند.»

 

35225

 

 

کد خبر 629262

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • غیر قابل چاپ A1 ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۸
    2 0
    تو دولت قبلی رانت چند میلیارد دلاری بود برا یه عده تو این دولت رانت چند میلیارد تومنی هست برا یه عده شهرداریها و کارچاق کنهای دادگاهها و....بماند تو ایران کمتر کسی رو دیدم بدون رانت اطلاعات یا رابطه تونسته باشه پولدار بشه یه سایت اصولگرا ..فارس نیوز... با خوشحالی خبر داده بود رتبه ایران در فساد اداری امسال چند رتبه بدتر شده حالا سالهای قبل اون شاخص فساد اداری رو یه سازمان صهیونیستی خطاب میکرد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین